Dogan Açiklamasi 'Samsun, Cumhurbaskanimizi Bekliyor'

AK Parti Samsun Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Halit Dogan, “Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in tesrifleriyle gerçeklesecek büyük Samsun mitingimiz, Samsun’umuzun Cumhur Ittifaki’mizin kalesi oldugunu ve hemserilerimizin Cumhurbaskanimiza olan sevgisini tüm dünyaya gösterecektir” dedi.

Dogan Açiklamasi 'Samsun, Cumhurbaskanimizi Bekliyor'
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, 15 Subat Persembe günü Samsun’da ’Büyük Samsun Mitingi’nde vatandaslara hitap edecek. AK Parti Samsun Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Halit Dogan, saat 14.00’te Cumhuriyet Meydani’nda gerçeklesen olan mitinge tüm vatandaslari davet etti. Dogan, “Samsun’umuz, Cumhurbaskanimiza olan sevgisini ve bagliligini her zaman göstermistir. Tüm hemserilerimizi AK Parti Genel Baskanimiz ve Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in Büyük Samsun Mitingi’ne davet ediyorum” diye konustu.

Samsun halkinin, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a vefasinin yüksek oldugunu kaydeden Dogan, “Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan, Samsun’umuzda her zaman büyük bir sevgi seli ile karsilanmistir. Büyük Samsun Mitingimiz, zaferin göstergesi olacaktir. Insallah buradaki isaret fisegi hem ülkemizde hem de Samsun’umuz için çok önemli bir adim olacaktir. Cumhurbaskanimizin gelisinde 17 ilçemizden tüm hemserilerimizin yogun bir katilim gösterecegine inancim tam. Türkiye Yüzyili’nin mimari, AK davamizin lideri Sayin Recep Tayyip Erdogan, yerel seçimler için Samsun’umuzdan, bizlerden rekor oy bekliyor. Insallah hemserilerimizin teveccühüyle rekor bir oy alarak Samsun’umuzu Türkiye Yüzyili’nin parlayan sehri haline getirecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA