Doga Koleji Ögrencileri 'Bu Kis Beni Sen Giydir' Projesiyle Örnek Oldu

Adiyaman Doga Koleji ögrenci ve velileri konteyner kentteki ögrencilere kislik giysi ve bot yardiminda bulundu.

Doga Koleji Ögrencileri 'Bu Kis Beni Sen Giydir' Projesiyle Örnek Oldu
Adiyaman Doga Koleji ögrenci ve velilerinin “Bu kis beni sen giydir” isimli sosyal sorumluluk projesiyle 320 ögrenciye kislik giysi ve bot yardimi yapildi. Sariyer Doga Koleji, Florya Doga Koleji, Bahçelievler Doga Koleji ve Ankara Çay yolu Doga Koleji ögrencilerinin katkilariyla gerçeklesen sosyal projede K12 konteyner kentte ki Vefa Ilkokulu ögrencilerine yardim yapildi.

Yapilan yardimlar Adiyaman Milli Egitim Müdürü Ali Tosun, Adiyaman Doga Koleji Kurucu Müdürü Orhan Ekinci, ögrenciler ve veliler tarafindan vefa Ilkokulu ögrencilerine verildi.

Dagitim sonrasinda konusan Adiyaman Milli Egitim Müdürü Ali Tosun, Doga Koleji ögrencileri ve velilerine bu duyarli davranislari nedeniyle kutladi.

Adiyaman Doga Koleji Kurucu Müdürü Orhan Ekinci, sosyal sorumluluk projelerine önem veren bir okul olduklarini ve toplumsal konularda duyarli davranarak, ögrencilerin toplumla iç içe olmasini ve toplumdan kopmamalarini saglamaya çalistiklarini söyledi.



Ekinci, “6 Subat depreminden en fazla etkilenin illerden birisi olan Adiyaman’da insanlarimiz canlarini, evlerini ve isyerlerini kaybetti. Devletimiz depremzede vatandaslarimizin ihtiyaçlarini azami düzeyde karsiliyor ancak bizde okul olarak çorbada tuzumuz olsun istedik. Ögrencilerimiz ve velilerinin destekleriyle düzenledigimiz bu sosyal sorumluluk projesiyle 320 ögrencimize kislik giysi ve bot yardiminda bulunduk. Emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA