BINTSO Baskani Çintay, 'Organize Sanayi Bölgemizin Enerji Sorunu Çözülüyor'

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odasi (BINTSO) Yönetim Kurulu Baskani Kadir Çintay, Organize Sanayi Bölgesi’nin enerji sorununun çözülecegini duyurdu.

BINTSO Baskani Çintay, 'Organize Sanayi Bölgemizin Enerji Sorunu Çözülüyor'
BINTSO Yönetim Kurulu Baskani Kadir Çintay, Organize Sanayi Bölgesi’nin enerji sorununun çözülecegini duyurdu. Enerji artiriminin 2024 yili yatirim programina alindigini duyuran Çintay, yatirimin gerçeklesmesiyle birlikte bölge ekonomisine katki saglayacak olmanin gururunu yasadiklarini söyledi.



Çintay, “Bingöl Organize Sanayi Bölgemizin yillardir süregelen en büyük problemi olan enerji sorunu çözülüyor. Bingöl Organize Sanayi Bölgemizdeki fabrikalarimizin ve gelecekteki yatirimcilarimizin sürekli ve kesintisiz enerji tedarikine yönelik olarak planlanan 20 MVA güç artirimi, elektrik firmasinin 2024 yili yatirim programina alinmistir. Bu elektrik güç artiriminin, Bingöl Organize Sanayi Bölgemizin gelisimine katki saglayarak bölgeyi daha da cazip hale getirecegi öngörülmektedir. Bu yatirimin gerçeklesmesiyle birlikte bölge ekonomisine katki saglayacak olmanin gururunu yasiyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA