Bilal Yildirim Açiklamasi 'Sanayi Sitesinde Yerinde Dönüsüm Olmali'

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Bilal Yildirim, “Yeniden Refah Partisi olarak Küçük Sanayi Sitesi’nde yerinde dönüsümünü savunuyoruz, esnafimizin bu hakli talebini destekliyoruz” dedi.

Bilal Yildirim Açiklamasi 'Sanayi Sitesinde Yerinde Dönüsüm Olmali'
Yildirim, “Vatandasin yarasini bilmeyen, esnafin yarasini bilmeyen, vatandasa merhem olamaz, Malatya’ya reçete sunamaz” ifadesini de kaydetti.

Bilal Yildirim, beraberindeki partililerle birlikte Sanayi Sitesi’nde esnaf gezisini sürdürdü. Sanayi Sitesi’ndeki tüm isyerlerin tek tek ziyaret etmek amaciyla her gün belli bir bölgedeki esnaflari ziyaret ederek görüsen ve destek isteyen Yeniden Refah Partisi Malatya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Bilal Yildirim, sanayi esnafinin en büyük beklentisi olan yerinde dönüsümü savunduklarini kaydetti.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Bilal Yildirim, “Depremin en çok magdur ettigi kesimlerden biri de esnaf camiasidir. Seçim çalismalarimizda esnaflarimizi ihmal etmiyoruz, dertlerini ve sorunlarini dinliyoruz. Sanayi Sitesindeki esnaflarimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Sunu gördük; esnafimizin kafasinda depremden dolayi cevap bekleyen bir sürü soru var. Yerinde dönüsüm olacak mi, olmayacak mi? Maalesef depremin üzerinden 1 yil geçti, ancak halen sorular ilk günkü gibi cevap bekliyor. Neyi bekliyorlar, bu bekletme Malatyalilara bir ceza midir? Yeniden Refah Partisi olarak Küçük Sanayi Sitesi’nde yerinde dönüsümünü savunuyoruz, esnafimizin bu hakli talebini destekliyoruz. Yerinde dönüsüm küçük sanayi sitesindeki esnafimizin beklentisidir. Biz de milletimizin ve esnafimizin beklentisine göre hareket ediyoruz. Depremin yaralarini sarmak, esnafin yarasini bilmekle olur, vatandasin yarasini bilmekle olur. Vatandasin yarasini bilmeyen, esnafin yarasini bilmeyen, vatandasa merhem olamaz, Malatya’ya reçete sunamaz" diye konustu.

Kaynak: İHA