Polisten Kaçmaya Çalisirken Derede Mahsur Kaldi

Esenyurt’ta polisten kaçan bir sahis, atladigi derede saatlerce mahsur kaldi. Derede tuhaf hareketler sergileyen sahis, ekiplere su siçratarak kaçmaya çalissa da bulundugu yerden çikarilarak hastaneye kaldirildi.

Polisten Kaçmaya Çalisirken Derede Mahsur Kaldi
Olay, saat 16.00 siralarinda Esenyurt Battalgazi Mahallesi Dere Yolu Sokak üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre yabanci uyruklu sahis, bilinmeyen nedenle sokakta gördügü polis ekiplerinden kosarak kaçmaya çalisti. Bir süre devam eden kovalamacanin ardindan sahis, yol üzerindeki Haramidere’ye atladi. Köprünün üzerine geldiginde suyun derinlestigini fark eden süpheli, derede mahsur kaldi. Sahsi gören vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Derede bir süre kendi kendine dans ederek tuhaf hareketler yapan sahis kitap açarak okumaya basladi.

Ekiplerin uzattigi merdivene çikmayan süpheli, saatlerce derede kalmaya devam etti. Istanbul Itfaiyesi Su Alti Arama Kurtarma (ISAK) ekipleri sahsin yanina giderek müdahale etmeye çalisti. Süpheli sahis, ekiplere su siçratarak kaçmaya çalissa da uzun süren çalismanin ardindan yakalanarak ambulansa alindi. Yasanan o anlar ise çevredeki vatandaslarin cep telefonu kamerasiyla saniye saniye görüntülendi.

Berat Sivaci adli vatandas, “Yabanci bir sahis polislerden kaçmak için dereye atladi. Saat 16.00 siralarinda atladi. Saat 20.00 siralarinda ise yakalayip götürdüler. Biz durumu polise ihbar ettik. Daha sonra itfaiye ve ambulans da geldi. 4 saatlik çalismanin ardindan sahsi yakalayip götürdüler” dedi.

Kaynak: İHA