Soyer, Özgür Özel Ile Görüstü Açiklamasi 'Gelecekte Birlikte Çalisma Teklifi Için Bir Talebim Yok'

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, Ankara’da CHP Genel Baskani Özgür Özel ile görüsmelerinin ardindan açiklamalarda bulundu. Soyer, “Izmir ve Izmir’deki yerel seçim ile ilgili endiselerimi, görüs ve önerilerimi ilettim. Gelecekte farkli alanlarda birlikte çalismamiz teklifi için böyle bir talebim olmadigini dile getirdim” dedi.

Soyer, Özgür Özel Ile Görüstü Açiklamasi 'Gelecekte Birlikte Çalisma Teklifi Için Bir Talebim Yok'
Yerel seçimler için Izmir’den yeniden aday gösterilmeyen CHP’li Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, CHP Genel Baskani Özgür Özel’in daveti üzerine Ankara’ya gitti. Soyer, CHP Genel Merkezindeki görüsmelerinin ardindan sosyal medya hesabi üzerinden açiklama yapti.

“Izmir’in aydinlik gelecegi için dogru olani söylemeye devam edecegim”

Soyer, yaptigi açiklamada su ifadelere yer verdi:

“Genel Baskanimiz Özgür Özel’in davetiyle Ankara’da görüstük. Izmir ve Izmir’deki yerel seçim ile ilgili endiselerimi, görüs ve önerilerimi ilettim. Kendisinin gelecekte farkli alanlarda birlikte çalismamiz ile ilgili teklifleri için tesekkür ettigimi; ancak suan böyle bir talebim olmadigini dile getirdim. Izmir’in ve Türkiye’nin aydinlik gelecegi için dogru olani söylemeye, bu memleket için canla, basla, askla çalismaya devam edecegim.”
Kaynak: İHA