Özel Bireyin Söyledigi Türküye Vali Coskun Eslik Etti

Denizli Umut Çocuklari Koruma ve Yasatma Dernegini ziyaret eden Vali Coskun, özel bireyin sazla birlikte söyledigi türküye eslik etti.

Özel Bireyin Söyledigi Türküye Vali Coskun Eslik Etti
Denizli Valisi Ömer Faruk Coskun, esiyle birlikte Denizli Umut Çocuklari Koruma ve Yasatma Dernegini ziyaret ederek özel bireylerle ir araya geldi. Dernek faaliyetleri hakkinda Vali Coskun’u bilgilendiren Dernek Baskani Nesrin Akbeyik, ziyaret programina katilan özel bireyleri tek tek tanitti. 19 yildir faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden Baskan Akbeyik, kendilerine destek olan herkesim dualarinda ve gönüllerinde yer edindigini vurguladi.

Hayatin içerisinde her daim zorluklar oldugunu ifade eden Vali Coskun, “Bu zorluklarin asilmasi için dayanisma içerisinde olunmasi önemli. Her zaman imkanlar dogrultusunda sizin yaninizdayiz. Çok güzel projeler hayata geçirilmis. Çocuklarimiz her zaman hayatin içerisinde olmus. Bu çocuklarin toplum içerisinde olmasi çok önemli” ifadelerini kullandi.

Dernegin faaliyetlerinden hazirlanan fotograflari inceleyen Vali Coskun’a Baskan Akbeyik, fotograf karelerinde yer alan her bireyin hayat hikayesini tek tek anlatti. Görme engelli Fazil Eskin’in elindeki sazi gören Vali Coskun kendisi için bir türkü söylemesini istedi. Asik Veysel Satiroglu’nun Uzun Ince Bir Yoldayim adli türküsünü söyleyen Eskin’e hem arkadaslari hem de Vali Coskun eslik etti. Özel bireylerin Vali Coskun için hazirladiklari hediyeleri kendisine vermelerinin ardindan çekilen hatira fotografi ile ziyaret sona erdi.
Kaynak: İHA