Metroya Alkollü Bindi, Yetmedi Vatandaslara Saldirdi

Bursa’da metroya alkollü binen kadin, vagon içinde vatandaslarla sözlü tartisti. Yetmedi, küfürlerden rahatsiz oldugu için kendisini kayda alan kiza saldirdi. Saldirma anlari saniye saniye kameraya yansidi.

Metroya Alkollü Bindi, Yetmedi Vatandaslara Saldirdi
Olay, dün aksam saatlerinde merkez Osmangazi ilçesinde bulunan Pasaçiftligi Metro duraginda meydana geldi Edinilen bilgiye göre, Sibel Ç. isimli kadin metroya alkolün etkisinde bindi. Vagonda bulunan yolcularla sözlü tartisma yasayan kadin, bir süre sonra kendisini video kaydina alan E.E.’ye (18) saldirdi. Saldirgandan kendini korumaya çalisan E.E., vagondan disari çikti. Arkasinda gelen saldirgan, E.E.nin telefonuna ve kendisine saldirdi. Kavgayi, güvenlik görevlisi güçlükle ayirirken, E.E., Sibel Ç.’den sikayetçi oldu.

Saldiri anlari ve sonrasi kamerada

O anlari kamera kaydina alan E.E., emniyette verdigi ifadesinde, “Kadin alkollüydü, ve metrodaki herkese küfür ediyordu. Ben de rahatsiz oldum ve video kaydina almaya basladim. Kayda aldigimi fark edince, bana saldirdi. Kendimi vagondan disari attim, o da arkamdan geldi. Olaylarin büyüyecegini anladigim için telefonumdan kaydi tekrar açtim, ve bana hakaret ederek saldirdi. Sonrasinda asagi indik ve kadin kaçti. Arkasindan ben de gittim kendisini yola atti ve bayilma taklidi yapti. Bir sonraki duraga kadar kostu” dedi.

Saldirganin karakolda kimligi tespit edildi

Karakolda ekiplere çektigi videolari gösteren E.E., saldirgandan sikayetçi olacagini belirtti.

Durum üzerine ekipler, bu kisinin Sibel Ç. oldugunu belirledi. Öte yandan, Sibel Ç.’nin bir süre cezaevinde yattigi ögrenildi.

Sürücüler yol ortasinda tartistilar, kadinlar müdahale etti

Bir diger olay ise, merkez Osmangazi ilçesi Elmasbahçeler Mahallesi Ali Ferruh Yücel Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolcu otobüsü ile ticari kamyonet sürücüsü bir anda tartismaya basladi.

Tartisma, bir süre sonra kavgaya döndü. Taraflar yol ortasinda tartisma yasarken, otobüste bulunan kadin yolcular hem olaylari ayirmaya çalisti, hem de o anlari kameraya kaydetti.

Polis, olayla ilgili sorusturmasini sürdürüyor.
Kaynak: İHA