Merekezefendi Baskan Adayi Baser, Saha Çalismalarina Agirlik Verdi

AK Parti Merkezefendi Belediye Baskan Adayi Ekrem Baser, toplumun farkli kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Çalismalarina gece geç saatlere kadar devam eden Baser, esnaf ve vatandas ziyaretlerinin yani sira sivil toplum kuruluslarinin da taleplerini dinliyor.

Merekezefendi Baskan Adayi Baser, Saha Çalismalarina Agirlik Verdi
31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde saha programlarina agirlik veren Cumhur Ittifaki AK Parti Merkezefendi Belediye Baskan Adayi Ekrem Baser, gerçeklestirdigi ziyaret ve temaslarla dikkat çekiyor. Gittigi her yerde vatandaslarin yogun ilgisi ve sevgi gösterileriyle karsilasan Baskan Adayi Ekrem Baser, toplumun farkli kesimlerinden tam destek görüyor. Saha çalismalari kapsaminda Türkiye Muhtarlar Dernegi Denizli Subesi’ni ziyaret eden AK Parti Merkezefendi Belediye Baskan Adayi Ekrem Baser, Merkezefendi’de gerçeklestirmek istedigi projeleri muhtarlarla istisare etti. Ziyarete ev sahipligi yapan dernegin Denizli Sube Baskani Osman Yüreci, Baskan Adayi Ekrem Baser’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarini belirterek, simdiden muhtarlarla birlikte hareket ettigi için kendisini tebrik etti. Baser ise muhtarlarin kendileri için yol arkadasi oldugunun altini çizerek, “Insallah 1 Nisan’dan itibaren Merkezefendimize hep birlikte el ele gönül gönüle vererek hizmet edecegiz. Bu noktada muhtarlarimizla istisareye büyük önem veriyoruz” dedi.

Gece saatlerinde Yunus Emre Parki’nda “Gençlik Askiyla Merkezefendi” adli programa katilan AK Parti Merkezefendi Belediye Baskan Adayi Ekrem Baser, Merkezefendili gençlerin sevgi gösterisiyle karsilasti. AK Parti Gençlik Kollari Genel Baskan Yardimcisi Piril Özçelik’in katilimiyla gerçeklesen programda gençlerin sorun ve taleplerini dinleyen Baser, gerçeklestirmeyi hedefledikleri çalismalar hakkinda gençlerin sorularini da cevapladi. Gençlerin her zaman kendilerine destek oldugunun altini çizen Baskan Adayi Ekrem Baser, “Merkezefendimizi yeniden gerçek belediyecilikle tanistiracagimiz bu süreçte en büyük gücümüz; gece gündüz demeden güzel ilçemiz için gayret sarf eden genç kardeslerim olacak. Biz sizlerle birlikte güçlüyüz. Inaniyorum ki sizlerle kazanan Merkezefendimiz olacak” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA