Isparta'da AK Parti Ilçe Belediye Baskan Adaylari Belli Oldu

Isparta’da 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye baskanligi için mücadele verecek AK Parti ilçe belediye baskan adaylari, il baskanligi tarafindan açiklandi.

Isparta'da AK Parti Ilçe Belediye Baskan Adaylari Belli Oldu
Isparta’da 31 Mart Yerel Seçimlerinde mücadele verecek AK Parti ilçe belediye baskan adaylari, AK Parti Il Baskanligi tarafindan açiklandi. Açiklanan listede mevcut 7 ilçenin belediye baskani tekrar aday gösterildi.

AK Parti Isparta Il Baskanligi tarafindan açiklanan listeye göre; Aksu mevcut Belediye Baskani Veli Kahraman, Gelendost mevcut Belediye Baskani Mehmet Sezgin, Keçiborlu mevcut Belediye Baskani Yusuf Murat Parlak, Sütçüler mevcut Belediye Baskani Ismail Yurdabak, Senirkent mevcut Belediye Baskani Kadir Heybeli, Sarkikaraagaç mevcut Belediye Baskani Isa Çarkaci ve Yenisarbademli ilçesinde mevcut Belediye Baskani Mehmet Özata olarak açiklandi.

Diger ilçelerde ise AK Parti’den aday gösterilen isimler; Atabey ilçesi Serdar Pehlivan, Egirdir ilçesi Mustafa Özer, Gönen ilçesi Mustafa Kaya, Uluborlu ilçesi Ahmet Oguz Bakir , Yalvaç ilçesi Sürmeli Yagci olarak açiklandi.

Isparta’da bulunan beldeler için ise AK Parti’den açiklanan adaylar; Senir Beldesi Ömür Yorulmaz, Sariidris Beldesi Osman Özdemir, Büyükkabaca Beldesi Hasan Arikan, Çariksaraylar Beldesi Özcan Turhan, Çiçekpinar Beldesi Metin Akbulut, Hüyüklü Beldesi Ahmet Kelek, Kuleönü Beldesi Nuri Erdogan, Sav Beldesi Yahya Öztürk ve Güneykent Beldesi için Metin Kutsal aday olarak gösterildi.
Kaynak: İHA