Balkona Asilan Halilari Çalip Kaçti

Atasehir’de motosikletli bir sahis, bir apartmanin birinci katindaki evin balkonuna asili halde bulunan halilari çaldi. Hirsizlik anlari ise baska bir apartmanin güvenlik kameralarina yansidi.

Balkona Asilan Halilari Çalip Kaçti
Olay, Atasehir’de Kayisdagi Mahallesi, Güler Sokakta geçtigimiz günlerde yasandi. Iddiaya göre, motosikletle cadde üzerinden geçen ismi henüz ögrenilemeyen erkek bir sahis sokak üzerinde bir apartmanin birinci katinda kurumasi için balkona asilmis halilari çaldi. Sahsin hirsizlik yaptigi anlar ise baska bir binanin güvelik kamerasina anbean yansidi. Kurumasi için balkona astigi halilari yerinde bulamayan ev sakini, halilara ne oldugunu ögrenmek için güvenlik kamerasina bakinca, motosikletli bir erkek sahis tarafindan çalindigini gördü. Durumun Emniyet ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri yönlendirildi. Polis ekipleri yasanilan hirsizlik olayi ile ilgili inceleme baslatti.

Mahalle sakinlerinden Selma Harmancioglu, "Olay gece 12.00 gibi oldu. Ben kameradan gördüm. Halilari çekiyor motosiklete koyuyordu. Yagmur yok diye balkona asmisti, almamis demek gece içeriye, 3-4 tane halisi gitmis" dedi.

Kaynak: İHA