Takside Dehset Açiklamasi Aldigi Son Yolcunun Silahli Saldirisina Ugradi

Izmir’in Gaziemir ilçesinde taksi sürücüsü, sogukta üsmesin diye aldigi müsterisi tarafindan tabancayla 3 el ates edilerek vuruldu. Araç içi kamerasina yansiyan olayda, dakikalarca araç içerisinde bir seyler arayan saldirganin, sogukkanli tavirlari ve yarali soföre tokat atmasi dikkat çekti.

Takside Dehset Açiklamasi Aldigi Son Yolcunun Silahli Saldirisina Ugradi
Olay, önceki gece 03.30 siralarinda Gaziemir ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Buca ilçesi Göksu Mahallesi’nden yüzü maskeli müsteriyi alan taksi sürücüsü Oguz E. (44), müsterinin yol tarifi üzerine aracini hareket ettirdi.

Sogukkanlilikla 3 el ates etti

Taksi sürücüsü Oguz E., saldirgan müsteri tarafindan bir süre yanlis adreslerde gezdirilmesinin ardindan, istenilen adrese geldigini belirterek araci durdu. “Borcumuz ne kadar” diyen saldirgan, “221 lira kardes” diyen sürücüye, cebinden para çikarir gibi yaparak yanindaki tabancayla 3 el artarda ates etti.

Dakikalarca aracin içinde bir seyler aradi, "Bazi insanlara güvenmeyeceksin" diye nasihat verdi

Taksi soförü Oguz E., saldiri sonrasi yan koltuga devrilip aci çekerken, araçtan inen saldirgan ön yolcu kapisini açarak aracin içerisine girip yaklasik 10 dakika boyunca bir seyler aradi. Araç içi kamerasina yansiyan görüntülerin bir kisminda "Bazi insanlara güvenmeyeceksin" dedigi duyulan saldirgan, bir ara yarali taksi soförüne de tokat atip daha sonra aracin disinda dakikalarca bekledikten sonra olay yerinden ayrildi.

Taksi soförünü yanlis adres vererek dakikalarca oyaladi

Saldirgan müsterinin taksi soförünü oyaladigi anlar araç içi güvenlik kamerasina yansidi. Bir süre yol gittikten sonra “Buca Belediyesi arka tarafinda spor salonuna” gidecegini söyleyen saldirgana, taksi sürücüsünün “Abicim Gaziemir’deyiz” dedigi ve saldirganin da “Orasi olmasi gerekiyor" dedigi duyuluyor.

“Soguk hava alayim dedim. Insanlari yolda birakmak olmaz”

Görüntülerin bir kisminda ise taksi soförünün, “Bende arabayi daha yeni aldim. Soför arkadasi biraktim, eve gidiyordum. Çalismayacagim zaten araba arizali. Sanayiye birakacagim sabah arabayi. Soguk hava alayim dedim. Insanlari yolda birakmak olmaz. Sen o maskeyi takarsan kimse durmaz abi” derken saldirgan ise “Hastayim ondan takiyorum abi” diyor. Soför Oguz E. ise “Ben alirim niye almayacagim. Insani bu havada sokakta mi birakalim disarisi buz gibi” dedigi duyuluyor.

Kaçan saldirgani yakalama çalismalari sürüyor

Çevredekilerin ihbari üzerine adrese gelen saglik ekiplerince Izmir Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilan yarali Oguz. E., burada ameliyata alindi. Soförün hastanedeki tedavisinin sürdügü ögrenilirken, saldirgani yakalamak için polis ekiplerince çalisma baslatildigi belirtildi.
Kaynak: İHA