Tablet Bakmak Için Girdigi Dükkandan Kasla Göz Arasinda 30 Bin TL Degerinde 2 Telefonu Alarak Kaçti

Antalya’nin Alanya ilçesinde tablet bakmak için bir dükkana giren sahis, kasla göz arasinda 30 bin TL degerindeki 2 telefonu alarak kaçti. Sahsin hirsizlik anlari güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.

Tablet Bakmak Için Girdigi Dükkandan Kasla Göz Arasinda 30 Bin TL Degerinde 2 Telefonu Alarak Kaçti
Olay, saat 17.00 siralarinda Avsallar Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde bulunan elektronik dükkaninda meydana geldi. Alinan bilgiye göre; is yerine gelen Ahmet G., is yeri sahibi Yakup Erdogan’dan tablet almak istedigini belirterek talepte bulundu. Erdogan, gence bakmasi için bir tablet verdi. Bir süre sonra Erdogan’in odadan disari çiktigini gören genç, bu sirada tableti yerine koyarak vitrinde bulunan 30 bin TL degerindeki iki telefonu alarak uzaklasti. Telefonlari vitrinde göremeyen Yakup Erdogan, kamera görüntülerinden telefonlari daha önce de dükkanina gelen kisinin çaldigini fark etti. Olayla ilgili inceleme baslatan jandarma ekipleri kisa sürede gence ulasarak çalinan telefonlara el koydu. Sahsin ise islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilecegi ögrenildi. Is yeri sahibi jandarma karakoluna giderek telefonlarini geri aldi.

Olayi anlatan Yakup Erdogan, “’Tablet bakacagim’ dedi, tanidik oldugu için süphelenmedik. Sonra en pahali iki telefonu alarak kaçti. Daha önce de sabikasi varmis, karakola gittik. Incekum Karakol Komutanligi ekipleri sahsi hemen buldu, telefonlarimizi geri aldik” dedi.

Kaynak: İHA