Kusadasi Tenis Kulübü'ne Kavusuyor

Türkiye’nin turizm baskentlerinden olan Kusadasi, Baskan Ömer Günel’in yasama geçirdigi “vizyon projeler” ile özlemini çektigi spor tesislerine ve etkinlik alanlarina kavusmaya basladi.

Kusadasi Tenis Kulübü'ne Kavusuyor


Son 5 yilda Kusadasi’na kazandirdigi tüm park ve yesil alanlari kent sakinlerinin açik havada spor yapabilmelerine imkan saglayacak sekilde tasarlayan Baskan Ömer Günel’in vizyon projelerinden olan Tenis Kulübü de tamamlanma asamasina geldi.

Baskan Ömer Günel’in göreve gelmesi ile birlikte büyük bir degisim sürecine giren Kusadasi’nin uluslararasi standartlara sahip gece aydinlatmali 4 tenis kortu ile 1 antrenman kortunun yer alacagi Tenis Kulübü’ne kavusmasina kisa bir süre kaldi. Kusadasi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri tarafindan Kadinlar Denizi Mahallesi Kasim Yaman Caddesi üzerinde yapimi sürdürülen Tenis Kulübü’nde sira yesil alan düzenlemesine geldi.

6 bin metrekarelik alana sahip Tenis Kulübü’nde yer alacak 900 metrekarelik yesil alan düzenlemesi toprak serimi ve agaç dikimi ile basladi.

Seyirci tribünü, soyunma odalari, dus kabinleri ve kafeteryasi ile modern bir spor tesisi olarak kente kazandirilacak olan Tenis Kulübü, yil boyunca çesitli turnuvalara ev sahipligi yapmasinin yani sira Kusadalilar için bulusma ve sosyallesme alani olarak da islev görecek.
Kaynak: İHA