Il Toprak Koruma Kurulu Toplantisi Gerçeklestirildi

Çanakkale Il Tarim ve Orman Müdürlügü’nde, Il Toprak Koruma Kurulu Toplantisi gerçeklestirildi. Toplantida tarim arazilerinin korunmasi, gelistirilmesi ve verimli kullanilmasina yönelik yapilan inceleme, degerlendirme ve izleme faaliyetleri, ortaya çikan olumsuzluklar ve ilgili sorunlari giderici önlemlere iliskin konular ele alindi.

Il Toprak Koruma Kurulu Toplantisi Gerçeklestirildi


Il Toprak Koruma Kurulu Toplantisina, Vali Ilhami Aktas, Il Tarim ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Il Müdürü Bekir Çelen, Il Defterdari Dogan Adigüzel, Çanakkale Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Abdullah Deniz, ÇOMÜ Temsilcisi Firat Alatürk, Ziraat Mühendisleri Odasi Temsilcisi Onur Sinan Türkmen, Çanakkale Belediyesi Temsilcisi Mustafa Ömür Istek ve Il Tarim ve Orman Müdürlügü Tarimsal Altyapi ve Arazi Degerlendirme Sube Müdürlügü personelleri katildi.



Il Tarim ve Orman Müdürlügü yetkilileri tarafindan yapilan sunumla baslayan toplantida tarim arazilerinin korunmasi, gelistirilmesi ve verimli kullanilmasina yönelik yapilan inceleme, degerlendirme ve izleme faaliyetleri, ortaya çikan olumsuzluklar ve ilgili sorunlari giderici önlemlere iliskin konular ele alindi.

Gündemde yer alan konularin görüsülerek karara baglandigi toplanti, yapilan degerlendirmelerin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA