Bozdogan, Mahalle Ziyaretlerinde Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Tarsus Belediye Baskani Haluk Bozdogan, mahalle ziyaretleri kapsaminda Çagbasi Mahallesi’nde vatandaslarla bir araya geldi.

Bozdogan, Mahalle Ziyaretlerinde Vatandaslarla Bir Araya Geldi
Göreve geldiginde, önüne listeler verilmesine ragmen kimseyi isten çikarmadigini anlatan Bozdogan, “ Ne olursa olsun evine ekmek götürüyor insanlar, 251 kisilik bir liste verdiler. Verdikleri listelerin bazilarinin evinin gittigimde 2 odali evde insanlarin ne zor kosullar altinda kaldigini gördüm. Hepimiz insaniz, elimizi vicdanimiza götürdügümüzde böyle bir seyi kimse yapamaz" diye konustu.

Bozdogan, Tarsus’un çok gelistigini belirtip, yapilan yatirimlara deginerek, “Bir tarafta organize sanayi bölgeleri var. Bir tarafta yeni açilan sahil kent projesi var ve öbür tarafta lojistik merkez olarak yeni yapilan havalimaninin 9 milyon insani tasiyacagini düsündügümüz zaman, ciddi anlamda gelisen bir Tarsus olacak. Düsünün, su havalimanin yapilmasi bile lojistik merkezi oldugu için tren yolu, havalimani, deniz yolu, oto yola sahip çok nadir ilçe ve illerden birisi” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA