Beylikdüzü'nde Binaya Defalarca Ates Ettiler, Olayi Videoya Çektiler

Beylikdüzü’nde kimligi belirsiz 3 süpheli, cadde üzerindeki lüks siteye dogru tabanca ile defalarca ates etti. Kursunlar bir isyerine isabet ederken sahislar o anlari ise cep telefonu ile videoya çekti. Süpheliler olay yerinden kaçip kayiplara karisirken o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Beylikdüzü'nde Binaya Defalarca Ates Ettiler, Olayi Videoya Çektiler
Olay, 30 Ocak Sali gece saatlerinde Adnan Kahveci Mahallesi Alemdag caddesi üzerindeki bir sitede meydana geldi. Iddiaya göre kimligi belirsiz kapüsonlu 3 sahis yürüyerek sitenin önüne dogru geldi. Süphelilerden biri telefonu ile video çekmeye baslarken digeri elindeki tabanca ile karsisindaki binaya ates etmeye basladi.

Kursunlar binanin alt kisminda bulunan bir isyerine isabet ederken süpheliler kosarak kayiplara karisti. Ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken sitenin önü güvenlik seridi ile bir süre kapatildi. Olay yeri inceleme ekipleri siteye gelerek binada çalisma yapti. Polis ekipleri tarafindan süpheli sahislarin tespitine ve yakalanmasina yönelik çalisma baslatilirken yasanan silahli saldiri ani ise çevredeki bir güvenlik kamerasiyla saniye saniye görüntülendi.
Kaynak: İHA