20 Metrelik Falezlerden Düsen Genç Kadinin Çigliklari Limani Inletti

Antalya’da 20 metrelik falezlerde kayalik alana düserek yaralanan genç kadin, deniz polisi tarafindan kurtarildi. Botla limana getirilen ve ambulansa alindigi sirada ‘kaburgalarim’ diye aci içinde bagiran kadin, hastaneye kaldirildi.

20 Metrelik Falezlerden Düsen Genç Kadinin Çigliklari Limani Inletti
Olay, dün saat 16.30 siralarinda Muratpasa ilçesi Yesilbahçe Mahallesi’ndeki falezlerde yasandi. Edinilen bilgiye göre, 20 metrelik falezlerden bir kisinin düstügünü görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarin ardindan olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, kayalik alanda aci çigliklari atan ve isminin Kübra G.I. (28) oldugu ögrenilen kadinin kurtarilmasi için deniz polisinden yardim talep etti. Karadan olayin gerçeklestigi yerde inceleme yapan polis ekipleri, Kübra G.I.’ya ait oldugu belirlenen bir çanta buldu.

“Kaburgalarim” diyerek aci çekti

Yaklasik 3 dakikada olay yerine gelen deniz polisi ekipleri, Kübra G.I.’yi bulundugu yerden kontrollü bir sekilde bota aldi. Kaleiçi Yat Limani’na getirilen Kübra G.I.’nin ambulansa alindigi sirada ‘Kaburgalarim’ diye bagirdigi ve aci çektigi görüldü.

Ilk müdahalesi ambulansta yapilan genç kadin, tedavi için Antalya Egitim ve Arastirma Hastanesine götürüldü.

Polis, olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA