Sokaktan Kontrolsüz Çikip Kamyonete Çarpti, Ortalik Savas Alanina Döndü Açiklamasi 1 Yarali

Isparta’nin Yalvaç ilçesinde servis kamyoneti ile otomobilin kavsakta çarpismasi sonucu 1 kisi yaralandi. Kamyonetin kaldirimda bulunan oturma gruplari ve ardindan çöp kovalarina çarparak durabildigi kazada ortalik savas alanina döndü.

Kaza, Yalvaç Çarsi merkezi hastane caddesinde yasandi. Edinilen bilgiye göre Veli Kara yönetimindeki 32 YB 004 plakali beyaz esya servisi Fiat marka kamyonete Bahçe içi Sokaktan kontrolsüz giris yapan Mehmet Ali Kalkanli kontrolündeki 48 FY 177 plakali araç çarpti. Çarpismanin etkisi ile servis araci eski hastane kaldirimina sürüklenerek kaldirimda bulunan oturma bankalari ve belediye çöp kovalarina çarparak durabildi. Ortaligin savas alanina döndügü kaza için ihbar üzerine ambulans, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada servis aracinin sürücüsü Veli Kara yaralanirken olay yerindeki ilk müdahalenin ardindan tedavi için Yalvaç hastanesine kaldirildi.

Otomobilin ara sokaktan hizla çikip kamyonete çarptigi ve savurdugu görüntüler çevredeki is yerinin kamerasina saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA