Antalya'dan Almanya'daki Gurbetçileri Kiskandiracak Selfie

Antalya’da Ocak ayinin günlerinde baslayan sicak hava etkisini sürdürmeye devam ediyor. Kent sakinleri ve turistler kis ayinda denize girmenin keyfini sürerken, kente tatil için gelen bir gurbetçi soguk hava dalgasinin hakim oldugu Almanya’da mont giyen çocuklarina mayosuyla çekindigi selfie fotografini atti. Antalya’nin muhtesem bir sehir oldugunu belirten gurbetçi, “Çocuklarim Almanya’dan kis fotografi atiyor, bende bu halimin fotografini atiyorum, sasiriyorlar” dedi.

Turizm kenti Antalya’nin Ocak ayinin ilk haftasindaki sicak hava etkisini sürdürüyor. Ögle saatlerinde hava sicakligi 21 dereceye kadar çikarken, güzel havayi firsat bilen kent sakinleriyle turistler dünyaca ünlü Konyaalti Sahili’nin yolunu tuttu. Konyaalti Sahili’ne gelen vatandaslardan bazilarinin güneslendigi bazilarinin da denize girdigi görüldü.

Sahildeki vatandaslarin bazilarinin öz çekim yaparken, denizde de kanoya binenler gözlemlendi. Denize girmeyenler ise güneslenmeyi, piknik yapmayi ve balik tutmayi tercih etti.

"Fotograf atiyorum, sasiriyorlar"

Almanya’dan tatil için Antalya’ya gelen Riza Bekkaya, Antalya’yi çok sevdigini ve hemen hemen 20 yildir tatil için kenti tercih ettigini söyledi.

Almanya’da suanda kis sartlarinin çok agir oldugunu aktaran Bekkaya, "Antalya’yi çok seviyorum, güzel bir yer. Mesafe olarak da Avrupa’ya yakin, 3 saatin üzerinde buraya geliyorum. Buraya geldigim zaman kendimi daha baska hissediyorum. Denizi, insanlari güzel. Onun için de buraya gelmeye her zaman dikkat ediyorum. 2-3 hafta üzerinde burada kaliyorum. Almanya’da çocuklarim su an kar yagisi ile karsi karsiya. Bana resim gönderiyorlar, ben de onlara gönderiyorum. Sasiriyorlar ve onlar da burayi çok seviyor. Türkiye’yi çok seviyoruz, onun için buraya hep gelip gidiyoruz. Antalya’nin havasi her an güzel. Yazin da olsa kisin da olsa 3-5 gün denize girerim. Çok hosuma gidiyor, dinleniyorum. O yüzden çogu zaman Türkiye’ye gelip gidiyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA