Teknoloji Magazasinda 2.5 Milyonluk Vurgun

Karabük’te bir teknoloji magazasindan 2 milyon 537 bin 894 liralik ürün aldigi tespit edilen magaza çalisani tutuklandi.

Olay, Kemal Günes Caddesi’ndeki alisveris merkezinde bulunan teknoloji magazasinda meydana geldi. Iddiaya göre, üç müsteri, magazanin satis elemanindan çesitli marka ve modelde birer adet cep telefonu satin aldiklarini ve ödemeyi magaza satis elemanina yaptiklarini, satis elemaninin satin aldiklari cep telefonlarinin depoda olmadigini kendilerine bildirdigini, daha sonra kendileriyle cep telefonlari için herhangi bir personel ya da müsteri hizmetlerinin irtibata geçmemesi üzerine ayni magazaya giderek magaza müdürü ile görüstü. Magdur sahislar, magazada müdürü ile görüstüklerinde böyle bir islemden haberdar olmadigini belirtmesi üzerine sikayette bulundu.

Karabük Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri, magaza müdürü H.K.’nin ifadesini alirken, depoda yapilan sayimda magaza çalisani olan B.S.B. isimli sahsin 83 parça cep telefonu, televizyon, klavye kulaklik ve benzeri toplam degeri 2 milyon 537 bin 894 TL tutarindaki dijital satis malzemelerini aldigi oldugu belirlendi.

Cumhuriyet Savcisindan alinan talimat dogrultusunda B.S.B., evinde gözaltina alinirken, çikarildigi mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumu’na gönderildi.
Kaynak: İHA