Baskan Basdegirmen, Minasin Küme Evlerin Kanalizasyon Ve Dogalgaz Problemini Çözdü

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Ayazmana Mahallesi Minasin Küme Evlerde bulunan 35 evin 40 yildir çözülemeyen kanalizasyon sorununu çözerek, evlerin dogalgaz kullanmalarini sagladi, bölge halkinin asfalt ve oyun parki talebini yerine getirdi. Bölge halkiyla bir araya gelen Baskan Basdegirmen, talep üzerine Minasin Caminin tuvaletleri ve abdest alma yerlerinin de yenilenecegini söyledi. Vatandaslar, uzun yillardir yasadiklari problemlerin çözülmesinden dolayi Baskan Basdegirmen’e tesekkürlerini ilettiler.

Baskan Basdegirmen, Minasin Küme Evlerin Kanalizasyon Ve Dogalgaz Problemini Çözdü
Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, bazi bölgelerde uzun yillardir yasanan problemleri çözmeye devam ediyor. Daha önce Çünür ve Fatih Mahallelerindeki Küme Evlerde yasanan altyapi ve dogalgaz problemlerini çözüme kavusturan Baskan Basdegirmen, son olarak Ayazmana Mahallesi Minasin Küme Evlerdeki problemleri de ortadan kaldirdi. Minasin Küme Evlerde bulunan 35 ev 40 yildir kanalizasyon baglantilari olmadigi için foseptik kullaniyordu. Baskan Basdegirmen’in talimatiyla bölgenin kanalizasyon sorunu çözüldü, bölgeye dogalgaz hatti getirilerek evlerin dogalgaz kullanmalari saglandi. Bu çalismalarin ardindan yollar asfaltlanirken, oyun parki talebi de yerine getirildi.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Ayazmana Mahallesi Minasin Küme Evlerde yasayan vatandaslarla bir araya geldi, sohbet edip, yeni talep ve önerilerini dinledi. Bölge halki Minasin Cami tuvaletlerinin ve abdest alma yerlerinin yenilenmesi talebinde bulunurken, Baskan Basdegirmen talebin yerine getirilmesi talimatini verdi.

Ayazmana Mahallesi Muhtari Süleyman Kocaer, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in Minasin Küme Evler’de imkansizi basararak, 40 yildir çözülemeyen kanalizasyon sorununu çözüme kavusturdugunu belirtti.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Minasin bölgesinin kenar yerde kalmasindan dolayi uzun yillardir kanalizasyon ve dogalgaz baglantisinin yapilmamis oldugundan ve bölgenin fosseptik kullandigindan bahsetti. Göreve geldikleri günden bu yana sorun yasanan bölgelerde daha modern ve daha medeni yasam sürülebilmesi amaciyla ellerinden gelen gayreti gösterdiklerine deginen Baskan Basdegirmen, “Bu bölgedeki sorunlari da çözdük. Bölgeyi fosseptikten kurtardik ve kanalizasyon hattina bagladik. Ayrica evlerimiz dogalgaz kullanmaya basladilar. Bunlar güzel hizmetler. Rabbim vatandaslarimiza güzel günlerde oturmayi nasip etsin. Camimiz için tuvalet ve abdest alma yerlerinin yenilenmesi talep edildi. O talepleri de yerine getirecegiz. Torosgaz Müdürü Mehmet beye de tesekkür ediyorum. Problemli yerlerde vatandaslarimizin rahati için yapilmasi gerekenleri yapiyorlar. Rabbim hayirli günlerde kullanmayi nasip etsin” görüslerinde bulundu.
Kaynak: İHA