Kavgayi Ayirmaya Çalisanlara Satasinca Biçakla Yaralandi

Denizli’de kadin arkadasiyla yasadigi tartismasini ayirmak isteyenlerle de tartisan sahis, yasanan arbedede biçakla yaralandi. Olay yerine gelen polis ekiplerine de direnen yarali sahis, kelepçe ile ambulansa bindirildi.

Kavgayi Ayirmaya Çalisanlara Satasinca Biçakla Yaralandi
Olay, Pamukkale ilçesi Kinikli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre I.K., yaninda yaninda bulunan kadin arkadasi J.H. ile tartismaya basladi.

J.H.’nin çevreden yardim istemesi üzerine iki genç olaya müdahil oldu. Alkollü oldugu ögrenilen I.K., bu kez gençlerle tartismaya basladi.

Aralarindaki tartismanin büyümesiyle iki gençten biri yanindaki biçakla I.K.’yi elinden yaralayarak olay yerinden kaçti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekiplerine mukavemet gösteren I.K., kelepçelenerek ambulansin gelmesini bekledi.

Ambulansin olay yerine geldigi sirada da yarali halde bagirmaya devam eden I.K.’nin, kendisine yardim etmek isteyen saglik çalisanlarina da küfürler savurdugu görüldü.

Ambulansa güçlükle bindirilen I.K. tedavi edilmek üzere hastaneye götürülürken, olayin faili olan kisileri arama çalismasi baslatildi.
Kaynak: İHA