Fatma Sahin Sosyal Medyada Ilk Üçte Yer Aldi

Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, resmi sosyal medya hesaplarinda aralik ayinda, sosyal medya kullanim performans analizine göre Büyüksehir Belediye Baskanlari içerisinde üçüncü oldu.

Fatma Sahin Sosyal Medyada Ilk Üçte Yer Aldi
Yapilan sosyal medya kullanim performans analizine göre sosyal medya hesaplarinin paylasimlarina gelen begeni, yorum, tekrar paylasim ve içerik paylasim sayilarinin istatistiklerine göre aralik ayinda üçüncü olan Baskan Sahin, 29 milyon 483 bin 860 etkilesim sayisi ile bu siralamaya girdi.

Facebook analizinde ise 4 milyon 870 bin 415 etkilesimle ikinci sirada yer alan Sahin’in sosyal medya hesabi, X analizinde etkilesime göre siralamada 2 milyon 507 bin 16, görüntülemelere göre siralamada 25 milyon 374 bin 743 etkilesimle besinci sirada bulunuyor.

Sahin yapilan Instagram analizlerinde 22 milyon 87 bin 886 etkilesim ve Youtube’da 18 bin 543 etkilesimle aralik ayinin en çok paylasim yapan üçüncü belediye baskani oldu.

Öte yandan raporlamada Baskan Fatma Sahin’in sosyal medya hesaplarinda en çok etkilesim alan içerigi ise Israil’i boykot amaciyla Israil menseli ürünlerin Gaziantep Büyüksehir Belediyesi’ne ait tüm tesislerde ve sosyal marketlerde satisinin yasaklandigini duyurdugu paylasim oldu.
Kaynak: İHA