Ziya Taskent'te Tasavvuf Tinilari Ve Semazen Ile Unutulmaz Bir Aksam

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin kültür takvimi çerçevesinde Ziya Taskent’te “Hak Yolcusu” isimli bir tasavvuf konseri veren Tarik Genç ve ekibi, icra ettikleri eserler ve konser sonunda gerçeklestirilen semazen gösterisiyle Sakaryali tasavvuf dostlarina büyüleyici bir aksam yasatti.

Ziya Taskent'te Tasavvuf Tinilari Ve Semazen Ile Unutulmaz Bir Aksam
Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin Ocak Ayi Kültür Etkinlikleri kapsaminda Sakaryalilar birbirinden keyifli programlarda bir araya geliyor. Sanattan, tiyatroya, egitimden, edebiyata pek çok alanda gerçeklestirilen etkinlikler güzel bir tasavvuf gecesiyle devam etti. Tasavvuf sanatçisi Tarik Genç’in sefliginde Ziya Tasken Konser Salonu’nda sahneye çikan koro, “Hak Yolcusu” ismiyle bir konser verdi.

Klasik Türk musikisi ve tasavvuf alanindan eserler icra eden koro, vatandaslardan büyük ilgi gördü. Tasavvuf dostlari, gerçeklestirilen konserde icra edilen eserlerle büyüleyici bir deneyim yasadi. Konser sonunda sahneye çikan semazen, yaptigi gösteriyle geceyi katilimcilar için unutulmaz bir hatiraya dönüstürdü. Büyüksehir’in ocak ayi takvimi birbirinden güzel etkinliklerle devam edecek. Etkinlik takvimine www.sakarya.bel.tr adresinden ulasilabiliyor.
Kaynak: İHA