Polisler Çocuklarla Karda Kaydi, Kar Topu Ve Futbol Oynadi

HAKKARI – Hakkari’nin Yüksekova Ilçe Emniyet Müdürlügünde görevli polisler, kar yagisini firsata çevirerek çocuklarla önce kaydilar, ardindan kar topu ve futbol oynadilar.

Polisler Çocuklarla Karda Kaydi, Kar Topu Ve Futbol Oynadi
Sabah saatlerinde ilçede baslayan kar yagisi hayati olumsuz yönde etkilerken, yariyil tatilinde olan çocuklari ise sevindirdi. Toplum Destekli Polislik Büro Amirligi ekipleri karda oynayan çocuklarla bir araya gelerek, önce bidon ve posetlerle kaymanin keyfini çikardi. Daha sonra kar topu ve futbol oynayan çocuklar, polislerle güzel bir gün geçirmenin mutlulugunu yasadi.

“Çocuklarin neselerine ortak olduk”

Yüksekova Ilçe Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliginde görevli polis memuru Meltem Sonar, çocuklarla kar senligi yapmayi planladiklarini belirterek, “Çocuklarla kar topu oynadik, futbol topuyla maç yaptik, karda kaydik. Onlarin neselerine ortak olduk. Zorlu kis sartlarini bu sekilde degerlendirmek bizi ve Hakkari halkini da mutlu ediyor. Karin durdugu saatlerde güzel aktivitelerle yariyil tatilinde olan çocuklarla egleniyoruz” dedi.



“Onlarin mutlu olmasi bizleri daha çok mutlu etti”

Polis memuru Ahmet Turan Seker ise kar yagisini firsat bilip çocuklarla birlikte kar topu oynamak istediklerini söyleyerek, “Onlarla beraber kaydik. Güzel vakit geçirdik. Küçük hediyeler dagittik. Onlarin mutlu olmasi bizleri daha çok mutlu etti. En güzeli doyasiya kar topu, kizakla kayma ve futbol topu ile oyun oynadik” seklinde konustu.

Polisler, eglencenin sonunda çocuklara hediyeler de dagitti.

Kaynak: İHA