Efeler'de 'Hamdi'nin Isleri Orta Oyunu' Tiyatroseverlerle Yeniden Bulustu

Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay’in öncülük ettigi Efeler Belediyesi Sehir Tiyatrosu (EBST), “Hamdi’nin Isleri” adli orta oyununu Efelerli tiyatroseverlerle yeniden bulusturdu.

Efeler'de 'Hamdi'nin Isleri Orta Oyunu' Tiyatroseverlerle Yeniden Bulustu


Daha önceki oyunu kaçiranlar ile yeniden izlemek isteyen vatandaslar için Hamdi’nin Isleri orta oyunuyla yeniden izleyici karsisina çikan Efeler Belediyesi Sehir Tiyatrosu, Aydin Kültür Merkezi Hidayet Sayin Salonu’nda tiyatroseverlerle bulustu. Kadin Haklari Koruma Dernegi Aydin Subesi’nin is birligi ile Ovaeymir, Osman Yozgatli, Kurtulus, Cumhuriyet, Güzelhisar, Mimar Sinan ve Kardesköy mahallelerinden kadin vatandaslarin da katilim gösterdigi oyun, izleyenlerden tam not aldi. Genel Sanat Yönetmeni Serkan Firtina’nin koordinatörlügünde, Ali Aslan’in metin düzenlemesini yaptigi, Tuncer Candan’in yönettigi, Mehmet Keskin’in yönetmen yardimciligini üstlendigi, EBST egitmenleri ve ögrencilerinin birlikte rol aldigi orta oyunu salonu dolduran vatandaslara kahkaha dolu bir gece yasatti.

Tek perdelik orta oyunu sonunda Efeler Belediyesi Meclis Üyesi Ersun Sinanoglu oyunda tüm emegi geçenler ve oyuncular adina EBST egitmenlerinden, oyunun yönetmeni ve oyuncularindan Tuncer Candan’a çiçek takdim etti.
Kaynak: İHA