Cezaevinden Çikti, 200 Bin Liralik Mücevher Hirsizligindan Yeniden Cezaevine Girdi

Samsun’da 60 bin liralik ziynet esyasi hirsizligindan bir süre önce tutuklanip 8 gün sonra cezaevinden serbest birakilan kadin, bu kez bir evden 200 bin liralik mücevher çaldigi iddiasiyla çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cezaevinden Çikti, 200 Bin Liralik Mücevher Hirsizligindan Yeniden Cezaevine Girdi
Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Atakum ilçesinde 14 gün önce girdikleri evden S.Y. adli kadin ile birlikte 60 bin liralik altin çaldiklari iddia edilen S.K. adli kadin, arkadasi ile birlikte çikarildiklari mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapali Cezaevine gönderildi. 8 gün cezaevinde kalan S.K., cezaevinden tahliye olarak serbest kaldi.

S.K.’nin cezaevinden çiktiktan 3 gün sonra bu kez de Atakum Yenimahalle’de kapi dilini düsürerek girdigi evden 200 bin lira degerinde mücevher çaldigi iddia edildi. Güvenlik kamerasi görüntüsünden mücevher hirsizligini S.K.’nin gerçeklestirdigi ve üzerindeki monttan polis tarafindan kimliginin tespit edildigi ögrenildi.

Recep Tokur Polis Merkezi ekipleri tarafindan gözaltina alinan S.K., güvenlik kamerasi görüntüsünden kendisini ele veren mont üzerinde bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren ve suçlamalari kabul etmeyen 3 çocuk annesi S.K. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapali Cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA