Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Bilim Ve Teknolojiyle Harmanlanan Bir Egitim Modeli'

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Bilim ve teknolojiyle harmanlanan bir egitim modeliyle birlikte egitim hayatinin her asamasinda kiymetli ögrencilerimize gerekli destekleri sagliyoruz” dedi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Bilim Ve Teknolojiyle Harmanlanan Bir Egitim Modeli'
Ilçede düzenledikleri ücretsiz KPSS Kursu’na katilan ögrencilerle bir araya gelen Baskan Ibrahim Sandikçi, ögrencilerle uzun süre sohbet ederek onlarla tecrübe paylasimda bulundu. Samimi diyaloglarin yasandigi bulusmada ögrenciler, Baskan Ibrahim Sandikçi’yi dikkatle dinledi.

Egitim alanina yönelik çalismalara hassasiyetle devam ettiklerini vurgulan Baskan Ibrahim Sandikçi, “Egitim, üzerinde özellikle durdugumuz ve büyük bir titizlikle çalisma gerçeklestirdigimiz bir alan. Bilim ve teknolojiyle harmanlanan bir egitim modeliyle birlikte egitim hayatinin her asamasinda kiymetli ögrencilerimize gerekli destekleri sagliyoruz. Bir taraftan ögrencilerimize ücretsiz egitim imkâni sunarken, diger taraftan onlarin TEKNOFEST ve TÜBITAK projelerine destekler sunuyoruz” dedi.

Canik Belediyesi’nin vatandaslar tarafindan ‘ögrenci dostu belediye’ olarak adlandirildigini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, egitime yönelik desteklerini sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Canik Belediyesi tarafindan Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenen KPSS Kursu’nda ögrencilere ‘genel yetenek’, ‘genel kültür’ ve ‘egitim bilimleri’ konularinda egitimler veriliyor.
Kaynak: İHA