Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Ustalik Eserlerimizi Sizinle Bulusturacagiz'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Cumhur Ittifaki ortaklari ile birlikte Sarizlilar ile bir araya geldi. Baskan Büyükkiliç, “Bu dönem Allah’in izniyle merkeziyle, tasrasiyla, mezrasiyla her tarafta ustalik eserlerimizi sizlerle bulusturacagiz. Bize çalismak yakisir, gönüllerinizde yer etmek yakisir, bize hizmetlerimizle sizi bulusturmak yakisir” dedi.

Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Ustalik Eserlerimizi Sizinle Bulusturacagiz'
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in tensipleriyle yeniden Kayseri Büyüksehir Belediye Baskanligi için aday gösterilen Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi üyeleri ile birlikte Sariz Belediye Baskan Adayi Baki Bayrak’i tanitma programina katildi.

Sariz Atatürk Park’inda Sarizlilar ile bir araya gelinen bulusmaya, Baskan Büyükkiliç’in yani sira, AK Parti Kayseri Milletvekili Saban Çopuroglu, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, MHP Kayseri Il Baskani Seyit Demirezen, yerel seçimlerde yeniden aday gösterilen Sariz Belediye Baskani Baki Bayrak, Kayseri Ülkü Ocaklari Baskani Halit Yagmur, ilçe belediye baskanlari, kadin kollari, gençlik kollari, meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe sakinleri katildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan programda konusan Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, yogun kar yagisina ragmen Sariz’in güzel insanlarinin kendilerini yalniz birakmadigini ifade etti.

Baskan Büyükkiliç, Kayseri’nin merkezinde, tasrasinda ve Ankara’da birligin ve beraberligin bereketini yasadiklarini ifade ederek, “Bize çalismak yakisir, gönüllerinizden yer etmek yakisir, bize hizmetlerimizle sizi bulusturmak yakisir” dedi.

Baskan Büyükkiliç, burada ilçe sakinlerine hitap ettigi konusmasina söyle devam etti;

“Dayanismanin en güzel örneklerini sergileyecegimizden kimsenin süphesi olmasin. Cumhurbaskanimizin ve kiymetli MHP Genel Baskani Bahçeli’nin yukaridaki uyumu, etle tirnak misali adeta devletimizin bekasi için ay yildizli Türk Bayragi’mizin vatanimizin, milletimizin onuru için yapmis oldugu çalismalari, il baskanlarimiz Kayseri’de en güzel sekilde sergiliyor. Onlarin sahsinda tüm teskilatlari tebrik ederken, bizler de belediye baskanlari olarak daha fazla çalisma yönünde irade gösterecegimizi ifade etmek istiyorum. Burada 44 tane mahallemiz var. 26 tane de mezramiz var. Evet, her birinde emegimiz var, her birinde çalismamiz var. Hani diyorlar ya, yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminatidir. Bundan hiç kimsenin süphesi olmasin. Burada bizleri yalniz birakmayan hemsehrilerimize tesekkür ederken, ayni zamanda yurt disinda bizleri takip eden ve dua eden kardeslerime de özellikle tesekkür ediyorum. Çok sükür birligin, beraberligin güzel örneklerini sergiliyoruz. Cumhur Ittifaki’nin bereketini yasiyoruz.”

Kayseri’nin merkezine yaptiklari hizmet ve çalismalarini tasrada da en üst seviyede gerçeklestirdiklerini kaydeden Baskan Büyükkiliç, daha çok hizmet ve proje ile vatandasi bulusturacaklarini dile getirerek; "Her ilçemizde hizmetlerimizle bulusuyoruz. Sehrimizin merkezine yaptiklarimiz, ayni zamanda tasrada yaptiklarimiz takdir topluyor. Insallah Mimar Sinan’in torunlari olarak çiraklik, kalfalik, ustalik diyoruz. Allah’in izniyle merkeziyle, tasrasiyla, mezrasiyla her tarafa ustalik eserlerimizi sizlerle bulusturacagiz. Bundan hiç kimsenin süphesi olmasin” diye konustu.

Büyükkiliç, tasrada da merkezde de Ankara da birligin beraberligin bereketini yasadiklarini belirterek, “Tasrada da merkezde de Ankara’da da cumhurun sesi gür çikarken Kayseri’de daha çikacak diyoruz. Insallah el ele gönül gönüle. 17-0 Kayseri’ye yakisir. Bize çalismak yakisir, gönüllerinizde yer etmek yakisir, bize hizmetlerimizle sizi bulusturmak yakisir. Her birinize ayri ayri sevgiler sunuyorum” seklinde konustu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Saban Çopuroglu ise farkli iller ve yurt disinda dahi Sarizlilarin yasadigini dile getirerek, “Memduh Baskanim 17-0’dan bahsetti, evet 2019 seçimlerinden önce 17-0 diyerek yola çiktik Cenab-i Allah da mahcup etmedi. Devam edecektir diye murat ediyoruz. Sariz Sariz’dan ibaret degil her tarafta vatandasi olan bir ilçemiz. Elhamdülillah çalisan iki güzel il baskanimiz var” ifadelerini kullandi. AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm de; “Sehrimizin büyügü Memduh Büyükkiliç’a Kayseri için hayirli olsun diyoruz. Sariz halki, cumhurbaskanimiz ve Devlet Bahçeli liderimizin emaneti olan Cumhur Ittifaki’na en yüksek oyla hem ilçe belediye baskanimizi hem de Büyüksehir Belediye Baskanimizi destekleyecektir” dedi.

Üzüm, Baskan Büyükkiliç’in ilçede hizmetlerine araliksiz devam edecegini ifade ederek, “Bunun için Sariz’in her kösesinden Baki Bayrak baskanimiza ve Memduh Büyükkiliç baskanimiza destekleriniz çok önemli. Allah mahcup etmesin. 31 Mart aksami zafer nasip olsun” diye konustu.



"Burasi Kayseri, burada oyun bozulur"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise; “Biz gece gündüz demeden çalisacagiz. Bizlerin sahsi anlamda bir beklentisi yoktur ama Islam’in sancaktarligini yapan milletin sikintilari söz konusu oldugunda bizler elbette tasin altina elimizi degil, gövdemizi, hatta kafamizi koyariz, bunun için buradayiz. Kayseri Cumhur Ittifaki’nin kalesidir diyor Memduh Baskanim, dogrudur. Kayseri tavrini koydugu zaman Türkiye’de ses getiren bir sehirdir” dedi.

Kayseri’de Baskan Memduh Büyükkiliç’i rekor oy ile seçtirmek mecburiyetinde olduklarini ifade eden Ersoy, sözlerini söyle sürdürdü;

“Kayseri bizim sehrimiz. Ben bir sahis olarak, birey olarak Memduh Baskanima oy verecegim. Niye verecegim, bagli bulundugum ilçe Melikgazi’de Melikgazi ilçe adayi açiklandiginda ona oy verecegiz. Çünkü ben hizmet almak istiyorum bir vatandas olarak. Sariz’da da son 5 yilda tarihin en fazla hizmetini gerek bakanliklarimizdan gerek kamu kurum ve kuruluslarimizdan gerekse Büyüksehir’imizin önderliginde aldik diye düsünüyorum. Yaptik, yapacagiz, burada 44 tane muhtarimiz sahittir. Elimizden ne geliyorsa yaptik. Belediye baskanimiz sahittir, ilçe baskanimiz sahittir, ocak baskanimiz sahittir. Elimizden ne geliyorsa yaptik. Niye, Sariz da bizim, Pinarbasi da bizim, Bünyan da bizim, Felahiye de Incesu da Yesilhisar da Yahyali da Develi de Talas da Melikgazi de Kocasinan da bizim, alayi bizim kiymetli hemsehrilerim. Biz Kayseri’den bir mesaj verecegiz, rekor bir oyla biz kalemizi tutacagiz ve Türkiye’ye diyecegiz ki ‘biz geçmiste oldugu gibi bu gün de üzerimize düseni yaptik, yarin da yapacagiz. Çünkü burasi Kayseri, burada oyun bozulur diyecegiz.”

MHP Kayseri Il Baskani Seyit Demirezen de; "Büyüksehir Belediye Baskanimiz Dr. Memduh baskanimiz, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan beyin talimatlariyla yine Büyüksehir’imize aday olmustur, kendisini tebrik ediyorum. Bu süreç içerisinde kendisinin geçmiste güzel projeleri oldu, bizlerin ve Kayseri’nin agabeyidir. Bundan sonra da kendisi ile yan yana, kol kola çalisarak hem Baki baskanimizi hem de Memduh baskanimizi en yüksek rekor oyla belediye baskani yapip, Ankara’ya Cumhur Ittifaki’na destek verecegiz” ifadelerini kullandi. Sariz Belediye Baskani ve adayi Baki Bayrak da; “Memduh baskanimizin yol arkadasi olmaktan mutluluk duyuyorum. Büyüksehir’imizin ve belediyemizin imkânlari dogrultusunda Sariz’a daha çok hizmet getirmeye söz veriyoruz. Sizden bir 5 yillik yetki ve destek istiyoruz” diye konustu.

Konusmalarin ardindan el ele birlik, beraberlik mesaji verilerek, toplu hatira fotografi çektirildi.
Kaynak: İHA