Beylikdüzü'nde 9. Kattan Atlayan Genç Intihar Etti

Beylikdüzü’nde 25 yasindaki bir genç, oturdugu apartmanin 9. katindan atlayarak intihar etti. O anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, pazar günü Beylikdüzü Yakuplu’da bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.D. (25), 10 katli binanin 9. katindaki apartman boslugundan atlayarak intihar etti. Çevredeki vatandaslar polise ve saglik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, B.D’nin hayatini kaybettigini belirledi. Polis ekipleri de olayla ilgili inceleme baslatti.

Görgü sahidi Mehmet Mert Arslan, ”Ben buradaki markete geldim. Oradan alisveris yaptim ve yanlis bir ürün aldigim fark ettim. Geri girdim. Çiktigimda evin giris tarafinda kapinin oraya düstü arkadas gözümün önünde. Bir bir buçuk saniyelik bir süreçle benim tam önüme düstü. Zaten düstügü anda da canini teslim etmis oldu. Düserken ben bir evden ses geliyor sandim. Zaten ses yakindan geliyordu. Sonrasinda da düsmüs oldu arkadas” ifadelerini kullandi.

Site sakinlerini dehsete düsüren olay, güvenlik kameralarina da yansidi. Görüntülerde 9. kata gelen B.D, kosarak ortak balkona ilerliyor. 9. kattan atlayan B.D, yere düsüyor.
Kaynak: İHA