Karesi Belediyesi Tüm Birimleriyle Sahada

Karesi Belediyesi’nde ekipler, bozulan kaldirim, yol, bordür ve tretuvarlarin tamiratini yaparken, parklardaki çim biçme, bitkilendirme, tohumlama, agaç budama çalismalari ile oyun parklarinin tadilatlarini yapiliyor. Öte yandan hasere ile mücadele çalismalari ve temizlik faaliyetleri de sürüyor. Karesi Belediyesi tüm birimleriyle hizmetlerine devam ediyor.

Karesi Belediyesi Tüm Birimleriyle Sahada
Karesi Belediyesi, rutin çalismalarini sürdürmeye devam ediyor. Birçok sokakta bakim, onarim ve düzenleme çalismalari yapan Belediye ayrica park ve bahçelerdeki çalismalarina da hiz verdi. Karesi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler, bozulan kaldirim, yol, bordür ve tretuvarlarin tamiratini yaparken, Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri ise parklardaki çim biçme, bitkilendirme, tohumlama, agaç budama çalismalari ile oyun parklarinin tadilatlarini yapiyor.

Bunlarin yaninda Karesi Belediyesi ekipleri hasere ile mücadele kapsaminda çalismalarini sürdürüyor. Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri ise temiz bir Karesi için çalismalarina devam ediyor.

Vatandas talepleri yerine getiriliyor

Belediye ekipleri asfalttan yol çalismalarina, çevre düzenlemesinden bos arsalarin temizligine, bordür ve tretuvar çalismalarina kadar birçok alanda Karesililere hizmet veren Belediye, kirsaldaki çalismalarina da hiz verdi. Kirsal mahallelerde vatandaslarin ortak kullanim alanlarindan olan köy konaklari ve yemekhanelerde tadilat, boyama gibi birçok çalisma yapan Karesi Belediyesi, hazirlanan program ve vatandaslarin talepleri dogrultusunda çalismalarina devam edecek.
Kaynak: İHA