Yildirim'dan Gençlere 'YTY' Destegi

Yildirim Belediyesi, üniversite adaylari için ücretsiz Temel Yeterlilik Sinavi (TYT) deneme oturumu düzenledi.

Yildirim'dan Gençlere 'YTY' Destegi
Yildirim Belediyesi, üniversite sinavlarina hazirlanan gençlerin seviyelerini tespit etmeleri ve sinav sürecini deneyimlemeleri hedefiyle ücretsiz TYT deneme sinavi düzenledi.

Adaylar, Yildirim Gençlik Merkezi, Mimar Sinan Uyumayan Kütüphanesi ve Mümine Seremet Uyumayan Kütüphanesi’nde gerçeklestirilen Temel Yeterlilik Sinavi (TYT) ile 8 Haziran 2024’te yapilacak gerçek sinav öncesi kendilerini deneme imkâni buldu. Türkiye geneli düzenlenen deneme sinavina 350 ögrenci katildi.

Gençleri gelecege hazirlamak için gereken tüm destegi saglamaya gayret ettiklerini vurgulayan Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Bizim hizmet anlayisimizin merkezinde insan ve sehir var. Sehirler, yollar, binalar insa edebiliriz. Ancak akli hür, vicdani hür, milli ve manevi degerlerimizi özümseyen nesiller yetistiremezsek, yaptigimiz hizmetler bir tas ve beton yiginindan öteye geçmez. Dolayisiyla önce insan diyoruz. Her yil oldugu gibi bu yil da sinavlara hazirlanan gençlerimize destegimizi artirarak sürdürüyoruz. Üniversite sinavlarina hazirlanan gençlerimizin her daim yanindayiz” diye konustu.

Kaynak: İHA