Gündüzleri Bisikletle Gazete Dagitiyor, Aksamlari Mitingle Seçime Hazirlaniyor

Antalya’nin bir ilçesinde bagimsiz belediye baskan adayi olarak çikan Osman Bülüç’ün, sira disi seçim çalismalari sosyal medyanin gündemi haline geldi. Gündüzleri bisikletle gazete dagitarak geçimini saglayan Bülüç, aksamlari da mitinglerine hatta düzenledigi konvoylara da bisikletiyle katiliyor. Kitlesi gün geçtikçe artan Bülüç, “Geçen gün büyük bir konvoy yaptim. O konvoya gelen insanlar bana oy verse zaten kazanirim” diyerek, diger adaylara gözdagi verdi.

Gündüzleri Bisikletle Gazete Dagitiyor, Aksamlari Mitingle Seçime Hazirlaniyor
Antalya’nin Serik ilçesinde ilçenin tek bagimsiz adayi olan evli ve 2 çocuk babasi 48 yasindaki Osman Bülüç, gazete dagitim isiyle geçimini sagliyor. Ailesiyle aldigi kararla 31 Mart’ta yapilacak olan yerel seçimlerde bagimsiz olarak Serik belediye baskan adayi olan Bülüç’ü diger adaylardan ayiran özelligi ise, sira disi seçim çalismalari. Gündüzleri gazete dagitan Bülüç, gittigi her kapidan oy istiyor, aksam oldugunda ise mitingler düzenliyor. Bülüç, düzenledigi konvoylara da yine bisikletiyle gidiyor. Sosyal medyada da adindan söz ettiren bagimsiz aday, gün geçtikçe artan kitlesiyle de diger adaylara gözdagi veriyor.

“Konvoya gelenler oy verse kazanirim”

“Serik’te yapilamayanlari yapmak için belediye baskanligina talip oldum” diyen Bülüç, ailesiyle aldigi karar sonrasi böyle bir karar aldigini söyledi.

Uzun yillar boyunca mitinglerde bayrak salladigini, çay dagittigini ve garsonluk yaptigini belirten Bülüç, “Serik’te görev yapan baskanlar, ilçeye sahip çikmiyor, hizmet yapmiyor, sözlerinde durmuyorlar. Onun için aday oldum. Serik’te çok büyük sorunlar var. Aday oldugumdan itibaren bu zaman kadar konvoylar mitingler yaparak, halkla beraber oluyoruz. Hepsinden Allah razi olsun. Hepsi de beni bagrina basti. Bisikletle gazete dagitmaktan zevk aliyorum. Amacim bisikletle hem isimi yapmak hem de vatandaslarimizla kucaklasmak. Onlara gazetelerimi veriyorum ve dertlerini dinliyorum. Beni de seviyorlar. Amacim onlarla birlikte Serik’e sahip çikmak. Halk beni sevdi, kucakladi. Bende verilen destekle bu yola çiktim. 33 senedir Serik’te geziyorum. Bütün insanlar, özellikle tüm esnaf, beni tanir. Insanlarla diyalogum çok. Seçimi sandik ve halk belirler. Benim onlara güvenim sonsuz. Geçen gün büyük bir konvoy yaptim. O konvoya gelen insanlar bana oy verse zaten kazanirim. Allah büyük” dedi.

Kaynak: İHA