Firat Üniversitesinden Sinav Heyecanina 'Lezzetli' Destek

Firat Üniversitesi Kadin Kollari tarafindan geleneksellesen üniversite kütüphanesinde sinava hazirlanan ögrencilere yemek ve pasta ikramlari devam ediyor. Kadin kollari tarafindan evde hazirlanan yiyecekler, final sinavlarina hazirlanan ögrencilere ikram edildi.

Firat Üniversitesinden Sinav Heyecanina 'Lezzetli' Destek
Firat Üniversitenin (FÜ) ögrencilere yönelik etkinlikleri devam ediyor. Bu çerçevede FÜ Kadin Kollarinin sinav haftalarinda geleneksel hale getirdigi ögrencilere yemek ve pasta ikramlari tüm hiziyla devam ediyor. Kadin Kollari Baskani Hülya Göktas ve üyeler, kadin akademisyenler ve akademisyenlerin esleri tarafindan hazirlanan basta Elazig yöresine ait lezzetler olmak üzere pasta, börek, çorba ve yemekler üniversitenin kütüphanesinde ders çalisan ögrencilere ikram edildi. Ögrenciler de bu özel etkinligin sinav öncesinde kendilerine moral ve enerji kazandirdigini ifade ederek, Firat Üniversitesi Kadin Kollarina tesekkür etti.

’’Anne yemeklerine hasret kalan ögrencileri mutlu etmek istedik’’

Firat Üniversitesi Kadin Kollari Baskani Hülya Göktas, etkinlikle ilgili yaptigi açiklamada, ’’Yine Kadin Kollari olarak ögrencilerimize kütüphanede bir sürpriz yapmak istedik. Bu etkinligimizi daha önceki yillarda da yapmistik. Ögrencilerimiz mutlu oluyorlar bizler de çok mutlu oluyoruz. Çünkü ögrencilerimiz anne yemeklerine hasret kaliyorlar. Biz de bir nebze onlari mutlu etmek için anne eli degmis yemeklerimizi kütüphaneye getirip ögrencilerimizi ikram ediyoruz” dedi.



’’Emegi geçen çok tesekkür ederiz”

Egitim Fakültesi Okul Öncesi Ögretmenligi Bölümü ögrencilerden Nur Sefa Dogan ise ’’Etkinligi çok begendik. Final haftasinda hepimize gerçekten bir umut kaynagi oldu. Yemeklerin hepsi nefis görünüyor. Emegi geçen çok tesekkür ederiz. Sinavlarimiz güzel gidiyor bu yemekleri gördükten sonra bence daha da güzel gidecektir. Bence bu tarz etkinliklerin ayda 1-2 defa yapilmasini istiyoruz” seklinde konustu.



’’Evlerimizden de uzak oldugumuz için çok güzel oldu’’

Iletisim Fakültesi Halkla Iliskiler Bölümü ögrencisi Bolorzul Yadamsuren, ’’Mogolistan’dan bir yil önce geldim ve çok memnunum. Bugün bayagi sinavlarim vardi ve yogun bir gün geçirdim. Burada yemek etkinligi oldugunun haberini aldim. Ben çok mutlu oldum ve evlerimizden de uzak oldugumuz için çok güzel oldu” diye konustu.

Yazilim Mühendisligi Bölümünü okuyan Oguzhan Sanduvaç da “Firat Üniversitesi Kadin Kollari Baskanligimiza tesekkür ediyoruz. Özellikle final haftasinda bu yemekler doping etkisi olusturdu. On numara bir etkinlik ve devamini da bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA