Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Türkiye Yüzyili'nda Ilçemizi Gelecege Tasimak Için Kararlilikla Çalismaya Devam Edecegiz'

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Türkiye Yüzyili’nda ilçemizi gelecege tasimak için kararlilikla çalismaya devam edecegiz” dedi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Türkiye Yüzyili'nda Ilçemizi Gelecege Tasimak Için Kararlilikla Çalismaya Devam Edecegiz'
Samsun’un Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, Dereler Mahallesi’nde ekipler tarafindan gerçeklestirilen yol açma çalismalarini yerinde inceledi. Sahada gerçeklestirdigi incelemelerden sonra AK Parti Canik Ilçe Baskanligi’nda gerçeklestirilen Grup Toplantisi’na katilim saglayan Baskan Ibrahim Sandikçi, toplantinin hemen ardindan Canik Belediye Meclisi Ocak Ayi Açilis Toplantisi’na baskanlik etti.

Baskan Ibrahim Sandikçi’nin baskanliginda gerçeklesen toplantida, sehitler için saygi durusunda bulunuldu. Baskan Sandikçi mecliste, “Türkiye Yüzyili’nda yeni eser ve hizmetleri vatandaslarimizin hizmetine sunmak, ilçemizi gelecege tasimak için kararlilikla çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

Canik Belediye Meclisi 2024 Ocak Ayi Açilis Toplantisi öncesinde Irak’in kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekâti Bölgesi’nde sehit olan askerler için saygi durusunda bulunuldu. Ibrahim Sandikçi’nin daveti üzerine gerçeklestirilen saygi durusunun ardindan Canik Belediye Meclis Üyeleri ve salonda yer alan vatandaslar Istiklal Marsi’ni okudu. Sandikçi, “Vatan, bayrak ve mukaddes degerler ugrunda sehit olan tüm kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhlari sad, mekânlari cennet olsun” seklinde konustu.

Sandikçi’nin Canik Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen çalismalar hakkinda belediye meclis üyelerine bilgiler aktardigi Canik Belediye Meclisi Ocak Ayi Açilis Toplantisi, Denetim Komisyonu seçimi ve gündem maddelerinin görüsülerek karara baglanmasinin ardindan son buldu.
Kaynak: İHA