VEDAS, Enerji Bilginlerine Verimliligin Ipuçlarini Anlatti

Vangölü Elektrik Dagitim A.S. (VEDAS), “Enerji Verimliligi Haftasi” kapsaminda hizmet bölgesinde egitim gören ögrencilerle bulusarak enerjide tasarrufun ipuçlarini anlatti.

VEDAS, Enerji Bilginlerine Verimliligin Ipuçlarini Anlatti
Van, Bitlis, Mus ve Hakkari illerinde es zamanli yapilan etkinlikte ilkögretim ögrencileriyle bir araya gelen VEDAS yetkilileri, ögrencilere sunum yaparken ögrenciler de enerji verimliligine iliskin resimler çizdi.

Enerji Verimliligi Haftasi kapsaminda yapilan etkinlige iliskin bilgi veren VEDAS Sirket Müdürü Fatih Talay, “Enerjinin verimli ve tasarruflu kullanilmasinin önemini gelecek nesillere asilayabilmek için her firsatta okullarimizi ziyaret ediyoruz. Enerji Verimliligi Haftasi kapsaminda da il müdürlerimiz ve beraberlerindeki ekibimiz, bölgelerindeki okullari ziyaret ederek ögrencilere enerjinin neden verimli kullanilmasi gerektigi hakkinda bilgilendirmede bulundu. Sunu gördük ki, bölgemizde bu bilinç oturuyor. Ögrencilerimizden gelen sorulardan ve bizlere hediye ettikleri resimlerden bunu anliyoruz. Sadece hafta kapsaminda degil yil boyunca benzer etkinliklerimizi, yarismalarimizi sürdürecegiz. Bizlere bu firsati veren Milli Egitim Müdürlerimize ve ögretmenlerimize tesekkürlerimi sunuyor, ögrenci kardeslerimize yasam boyu basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA