SBB Baskan Adayi Dogan Açiklamasi 'Samsunumuz Bizi Cumhurbaskanimiza Mahcup Etmeyecektir'

AK Parti Samsun Büyüksehir Belediye(SBB) Baskan Adayi Halit Dogan, “Insallah 31 Mart günü en yüksek oyu alarak Samsunumuza hizmet edecegiz. Samsunumuzun bizi yalniz birakmayacagina, Cumhurbaskanimiz Sayin Erdogan’a bizi mahcup etmeyecegine inancim tam" dedi.

SBB Baskan Adayi Dogan Açiklamasi 'Samsunumuz Bizi Cumhurbaskanimiza Mahcup Etmeyecektir'
Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in, 7 Ocak 2024 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde, 31 Mart’ta yapilacak mahalli idareler seçimi için açikladigi 10 büyüksehir belediye baskan adayindan biri olan 45 yasindaki Halit Dogan, ayni zamanda açiklanan adaylar arasindaki en genç isim.

“Rekor oyla, hep birlikte Samsunumuzu yönetecegiz”

Seçim çalismalarini sürdüren Cumhur Ittifaki SBB Baskan Adayi Halit Dogan, “Cumhurbaskanimiz ve AK Parti Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in takdirleriyle Samsunumuzun Büyüksehir Belediye Baskan adayligi tarafima layik görüldü.

Cumhurbaskanimiz Sayin Erdogan, Büyüksehir Belediye Baskanligi görevimi açiklarken, ‘Sadece Samsun’un belediye baskani adayi olarak degil, en çok oy alacak aday’ olarak beni seçtiklerini söylediler. Ayni zamanda açiklanan adaylarimizin içerisinde de en genç aday olarak ben belirlenmis oldum. Bu üstümüzdeki büyük bir görev tabii ki. Hem çok büyük bir övünç kaynagi hem de sorumluluklarimizi daha da arttiran bir durum. Hepsinin farkindayiz, Samsunumuza hizmet noktasinda Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde, büyüklerimizin tecrübesi, gençlerimizin enerjisi, her bir insanimizin ayri ayri fikirlerini dikkate alarak insallah 31 Mart günü en yüksek oyu da alarak Samsunumuza hizmet edecegiz. Samsunumuzun bizi yalniz birakmayacagina, Cumhurbaskanimiz Sayin Erdogan’a bizi mahcup etmeyecegine inancim tam. Biz de hemsehrilerimizi mahcup etmeyecek, Samsun’umuz için canla basla çalismaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA