Pompali Tüfekle Markete Giren Gaspçilari Paspasla Kovaladi Açiklamasi O Anlar Kamerada

Sultangazi’de yüzleri maskeli gaspçilar, pompali tüfekle girdikleri marketin kasiyerinden paralari istedi. Baska bir çalisan karsi çiktigi gaspçilari elindeki paspasla kovalarken, 5 süpheli kaçtiklari aracin içinde kiskivrak yakalandi.

Pompali Tüfekle Markete Giren Gaspçilari Paspasla Kovaladi Açiklamasi O Anlar Kamerada
Edinilen bilgiye göre, Sultangazi Yunus Emre Mahallesi 1395. Sokak’taki bir zincir markete önceki aksam kapanma islemleri yapildigi sirada ellerinde pompali tüfek bulunan siyah maskeli 2 gaspçi geldi. Bir arkadaslari disarida çevreyi gözetlerken, 2 gaspçi kasanin oldugu bölüme gidip, sayim yapan kasiyerden paralari istedi. Bu sirada elinde paspasla gaspçilarin yanina gelen bir çalisan, onlara karsi çikti.

Devriye ekipler ilçeyi ablukaya aldi

Paralari alamayacaklarini anlayan 2 süpheli hizla kosmaya basladi.

Çalisan ise elinde paspasla pompali tüfekli gaspçilari kovaladi. Hiçbir sey almadan kaçan gaspçilar için market çalisanlari ihbarda bulundu. Sultangazi Ilçe Emniyet Müdürlügü Devriye Ekipler Amirligi ekipleri, hemen genis çapli bir çalisma baslatti. Ilçenin giris çikislari kapatilarak, süpheli araç dakikalar içerisinde durduruldu. Yapilan kontrolde araçtaki kisilerin markete girenlerin eskalleri ile ayni oldugu belirlendi.

Pompali tüfekler araçlarinda bulundu

Incelenen kamera görüntülerinde markete giren iki gaspçinin Yusuf T. ve Can K. olduklari belirlenirken, onlari kapida bekleyen sahsin ise Samet Ç. oldugu tespit edildi. Araçta bulunan 5 süpheli gözaltina alindi. Araçta yapilan aramada 2 pompali tüfek, sapka ve eldivenler ele geçirildi. Süpheliler, Sultangazi Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligindeki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA