Kütahya Tasarim Teknokent Genel Kurul Toplantisi Tavsanli'da Gerçeklestirildi

Dumlupinar Teknoloji Gelistirme Bölgesi (DTGB) Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, Kütahya Tasarim Teknokent Yönetici A.S.’nin genel kurul toplantisini Tavsanli Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) koordinesinde Tavsanli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda gerçeklestirdi.

Kütahya Tasarim Teknokent Genel Kurul Toplantisi Tavsanli'da Gerçeklestirildi
Toplantiya, DTGB Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz’ün yani sira, Kütahya Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kiziltoprak, Kütahya Saglik Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Kütahya Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Mücahit Eracar, Tavsanli Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Davut Efe, Ilçe Milli Egitim Müdürü Rasit Küçükkagnici, Kütahya genelindeki organize sanayi bölgesi (OSB) müdürleri katildi.

Toplantida, Kütahya Tasarim Teknokent’in 2022 yili faaliyetleri degerlendirildi. Ayrica, Meslek lisesine yapilacak 24 siniflik okul insaati ile ilgili olarak Kütahya il özel idaresi genel sekreteri ile istisare yapildi, 2023 yili hedefleri ve projeleri görüsüldü.

Toplantinin ardindan, Kütahya Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Mücahit Eracar, Tavsanli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin fiziki alan ve atölyelerini gezerek bilgi aldi. DTGB Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz ise ögretmen ve ögrencilere teknokent ile ilgili bilgilendirme seminerleri verdi.
Kaynak: İHA