Ila, 'Terör Örgütünü Destekleyen, Kimlik Yoksunlarini Gazi Meclisten Çikarin'

Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Yalova Sube Baskani Özcan Ila, “Terör örgütünü destekleyen, kimlik yoksunlarini gazi meclisten çikarin” dedi.

Ila, 'Terör Örgütünü Destekleyen, Kimlik Yoksunlarini Gazi Meclisten Çikarin'
Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi tarafindan 81 ilde es zamanli basin açiklamasi gerçeklestirildi.

Yalova’da Sube Baskani Özcan Ila yaptigi açiklamada, PKK’nin hiçbir insani ve ahlaki degeri olmayan, 40 yildir alçak ve kallesçe saldirilarina devam eden bir terör örgütü olduguna vurgu yapti.

PKK’nin cani yüzünü son olarak Kuzey Irak’ta devam eden Pençe Kilit Harekâti bölgesinde devam ettigini söyleyen Ila, açiklamasinda sunlari kaydetti.

Örgütün cani yüzünü 22-23 Aralik 2023 günü 12 ve 12 Ocak 2024 günü de 9 kahraman askerimizi sehit ederek gösterdigini ifade eden Ila, söyle konustu:

“Bu menfur saldirilari lanetliyoruz. Her karis topragi sehit kaniyla sulanan aziz vatanimizin basi sag olsun. Bu topraklar ilelebet bize vatan olsun diye 21 vatan evladimiz sehit oldu. 21 can, 21 evlat, 21 ocak, 21 yigit. Bu büyük aciyla yandik kavrulduk. Tüm Türkiye yüreginde hissetti. Üzüntümüz kadar öfkemiz de büyük. Bugün gün aymadi, günes dogmadi cennet vatanimizin üstüne. Ates düstügü yeri degil, tüm Türkiye’yi yakti. bugün milletin meclisinin önünden, meclise sesleniyoruz, eger sehitlerimize bir vefa borcunuzun oldugunu düsünüyorsaniz, eger bizlere karsi samimiyseniz, önce Türkiye Büyük Millet Meclisinin içinde terör örgütünü destekleyen, kimlik yoksunlarini gazi meclisten çikarin. Eger bunlari yapmazsaniz, 1, bas tutanin, basi kesilmedikçe bu terör bitmez. 2, eli kanli bebek katili idam edilmedikçe bu terör bitmez. 3, siyasi uzantilari mecliste bulundugu sürece bu terör bitmez. 4, teröristlerin ve birinci derecede yakinlarinin mal varliklarina el konulmadikça bu terör bitmez. 5, tüm isletme ruhsatlari iptal edilmedikçe bu terör bitmez. 6, örgüt ve sempatizanlarinin, siyasi uzantilarinin, sosyal güvenceleri iptal edilmedikçe bu terör bitmez. 7, yurt disinda yasayan ve teröre destek verenlerin ülkeye girisleri ve tatil yapmalari engellenmedikçe bu terör bitmez. 8, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlügüne kast edenlerin ömür boyu siyaset yapmasina engel olunmaz ve tüm mal varliklarina el konulmazsa bu terör bitmez. 9, 31 Mart’ta yapilacak yerel seçimlere, terör uzantisi partilerin katilmasina izin verilirse bu terör bitmez. 10, kisaca ve özetle ayni hatalar yapilmaya devam edilirse bu terör bitmez. 90 yillarda terörle mücadele ederken, o yillarda elimize dogan çocuklarimizi, bugün kucagimizda topraga sehit vermemek için, bu tedbirleri almaniz sart olmustur. Her seyimizi sizlere borçlu oldugumuz aziz sehitlerimiz, mübarek kanlarinizla yogurdugunuz bu kutsal topraklarda, huzurla uyumaniz için bizler, emanet ettiginiz vatanimizi, bayragimizi ve mukaddesatimizi gelecek nesillere koruyarak teslim edecegimize söz veriyoruz. Ruhunuz sad, mekâniniz cennet olsun.”
Kaynak: İHA