Feci Kazada Ölü Sayisi 3'E Yükseldi, Hamile Kadin Bebegiyle Hayata Tutunamadi

Antalya’da alkollü sürücünün kullandigi otomobilin takla atmasi sonucu meydana gelen kazada 2 kisinin ardindan, agir yarali olarak hastaneye kaldirilan 37 haftalik hamile kadin ile birlikte karnindaki bebegi de hayatini kaybetti.

Feci Kazada Ölü Sayisi 3'E Yükseldi, Hamile Kadin Bebegiyle Hayata Tutunamadi
Kaza, önceki gün aksam saat 21.00 siralarinda Kepez ilçesi Hamza Tas Bulvari üzerinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, sehir merkezine dogru seyir eden Umut A. (23) kontrolündeki 07 VP 595 plakali otomobil, sürücünün kontrolünden çikarak takla atti. Otomobil sarampole uçarak yan durdu. Ihbarin ardindan bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekipleri, araçtaki Ali Erdemir (24) ve Fatima Zehra Özdil’in (21) hayatini kaybettigini belirledi. Kazada yaralanan sürücü Umut A. ve esi Keziban Nur Acer (20) ise hastanede tedavi altina alindi. Cenazeler olay yerinde yapilan incelemelerin ardindan otopsi yapilmak üzere Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Esi ve bebegi de hayata tutunamadi

Umut A.’nin yapilan kontrolde 0,94 promil alkollü oldugu belirlendi. Sürücünün daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine süresiz el konuldugu ögrenildi. Kazada agir yarali olarak hastaneye kaldirilan sürücünün esi ve 37 haftalik hamile Keziban Nur Acer de hastanede doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamadi. Genç kadinin önce bebeginin sonra ise kendisinin hayatini kaybettigi ögrenildi.

Sürücünün tedavisinin ise devam ettigi belirtildi.
Kaynak: İHA