Çocuklar Yariyil Tatilinde Bilim Ve Sanatla Bulusuyor

Usak Belediyesi’nin her sene yariyil tatilinde düzenledigi çocuk senligi bir kez daha Usaklilarla bir araya geliyor.

Çocuklar Yariyil Tatilinde Bilim Ve Sanatla Bulusuyor


Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçeklesecek 5. Bilim Sanat Çocuk Senligi, bünyesindeki etkinliklerle büyük küçük demeden herkese hitap etmeye hazirlaniyor. Kayit yaptiran aileler iki hafta boyunca devam edecek renkli etkinliklerde yer alma sansi yakalayarak; bilim, sanat ve eglencenin doruklarina çikacak.

Çocuklara unutulmaz hatiralar birakacak senlik, 22 Ocak- 4 Subat tarihleri arasinda gerçeklesecek. Atatürk Kültür Merkezi’nin ev sahipligi yapacagi etkinliklerde, birbirinden ünlü isimler misafir edilecek. 14 gün boyunca devam edecek olan senlikte, hem çocuklar hem de aileler keyifli ve kaliteli vakit geçirecek.

Ücretsiz katilim ve kayit

Kayit yaptiran 6-12 yas araligindaki çocuklar merkezin içerisinde yapilan tüm aktivitelerden ücretsiz yararlanabilecek. Her gün saat 10.00-18.00 arasinda birbirinden farkli etkinliklerin ve interaktif programlarin çocuklar ve aileleriyle bulusacagi senlikte, hem merkezden hem de online olarak alinan basvurular 19 Ocak Cuma günü sona erecek. Bilim Kösesi: Uzmanlar esliginde gerçeklesecek deneyler ve ilginç bilimsel gösterilerle çocuklar bilimin büyüleyici dünyasini kesfedecek.

Sanat Atölyeleri: Drama, ritim, geri dönüsüm, veli akademisi ve el sanatlari atölyelerinde çocuklar yenilikçiliklerini gelistirecek ve kendi eserlerini ortaya koyacak.

Eglenceli Yarismalar: Renkli yarismalar ve ödüllerle dolu etkinliklerle çocuklar hem eglenecek hem de ögrenecek. Minik kalplerin coskuyla dolacagi bu renkli senlige kayit yaptiran tüm çocuklar ve aileleri katilabilecek. Etkinlik hakkinda detayli bilgi; Atatürk Kültür Merkezi’nden, @usakbld, @usakkultursanat sosyal medya hesaplarindan ve 0 (276) 227 51 63 irtibat numarasindan alinabilecek.
Kaynak: İHA