Altieylül'de Gençlere Ücretsiz Buz Pateni

Altieylül Belediyesi’nin ücretsiz hizmetlerinden yararlanacak olan minikler ve büyükler pist üzerine çikmadan bilgilendirilecek yine ücretsiz olarak verilen kask ve buz patenlerini giyerek bu deneyimi yasamis olacak.

Altieylül'de Gençlere Ücretsiz Buz Pateni
Altieylül Belediyesi tarafindan 2. Gündogan mahallesinde bulunan Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi bahçesine kurulan buz pateni pisti 19 Ocak’ta açiliyor. Ilk kez buz pateni ile tanisacak çocuklar ve yetiskinler heyecan ve mutlulugu bir arada yasayacak. Baskan Avci, "Güzel Altieylülümüzün çok daha konforlu imkânlara sahip olmasi için çalisiyoruz" dedi.

Altieylül Belediyesi tarafindan Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi (ALGEM)’de çocuklar ve aileleri buz pateni yapmanin heyecanini yasayacak. 19 Ocak Cuma günü açilacak olan Buz Pateni Eglencesi 18 Mart Pazartesi gününe kadar devam edecek. Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi otoparkina kurulan buz pateni pistine gelmek isteyenler hafta içi ve hafta sonu saat 11.00 ile 20.00 saatleri arasinda tesisten yararlanabilecek.

Yeni bir aktivite alani

Altieylül Belediyesi’nin ücretsiz hizmetlerinden yararlanacak olan minikler ve büyükler pist üzerine çikmadan bilgilendirilecek yine ücretsiz olarak verilen kask ve buz patenlerini giyerek bu deneyimi yasamis olacak.

Baskan Avci: Tatil boyunca etkinliklerimiz devam edecek

Konuyla ilgili bilgi veren Baskan Avci, " Kis sporlari içerisinde yer alan buz pateni etkinligiyle Altieylül’de ve Balikesir’de yasayan çocuklarimiz ile vatandaslarimizi bu deneyimi yasamasi için ALGEM binamizin önünde bulunan buz pateni pistine bekliyoruz. Geleneksel hale gelen yariyil etkinliklerimiz özellikle tiyatro ve sinema açisindan ilçemizde yasayan gençlerimizi çocuklarimiz ve yetiskin ailelerimizi tatil boyunca hem tiyatro, hem sinema hem de buz pateni etkinlikleriyle bulusturacagiz.

Baskan Avci: Buz pateni keyfi 18 Mart’a kadar devam edecek

Bu sene de çocuklarimiza farkli bir organizasyonla tanistirip, çocuklarimizin ufkunu gelistirmek ve etkinliklerimizle bulusturmak için buz pateni getirip hem ögrencilerimizi hem de aileleriyle birlikte güzel vakit geçirmelerini hedefledik. Hem ilçemizde yasayan hem de sehrimizde yasayan gençlerimizi ailelerimizi bu etkinlikte bulusturalim dedik. 19 Ocak Cuma günü itibariyle buz pateninin açilisini yapacagiz. Cuma gününden sonra da 2 hafta boyunca ilk hafta sinema etkinlikleri, ikinci hafta tiyatro etkinlikleri ve bunun yaninda da yaklasik 2 ay boyunca Ramazan ayina kadar buz pateni açik olacak. Buraya gelen vatandaslarimizi ücretsiz olarak buz pateninde eglendirecegiz.
Kaynak: İHA