Ören Kanalizasyon Projesinin 21 Bin Metresi Tamamladi

Mugla Büyüksehir Belediyesi Il genelinde kanalizasyon ve alt yapi yatirimlarina devam ediyor. Çalismalar kapsaminda Milas’in Ören Mahallesinde 58 bin metrelik kanalizasyon hattinin 21 bin 706 metresi tamamlandi.

Ören Kanalizasyon Projesinin 21 Bin Metresi Tamamladi
Gökova Körfezi’nin önemli turizm merkezlerinden birisi olan Milas’in Ören Mahallesinde Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan 212 Milyon TL lik kanalizasyon çalismasi araliksiz devam ediyor. 58 bin metrelik kanalizasyon hattinin 21 bin 706 metresi tamamlandi. Proje kapsaminda 7 bin 852 metre terfi hattinin 4 bin 706 metresi yapilirken çalismalarda 13 bin 380 metre parsel hatti, 48 bin 315 metre sebeke ve kolektör hatti ile 4 adet terfi merkezi yapilacak.

60 Bin M2 yol çalismasi yapildi

Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan Ören’de yapilan kanalizasyon çalismasi projesi kapsaminda yol çalismalari da yapiliyor. Ekipler Ören’de kanalizasyon çalismasi tamamlanan cadde ve sokaklarda bu güne kadar 60 bin m2 yol çalismasi yapildi.

Ileri biyolojik atiksu aritma tesisi yapilacak

Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan Ören Mahallesi’ne kanalizasyon hattinin yani sira 76 Milyon 338 Bin TL yatirimla Ileri Biyolojik Atiksu Aritma Tesisi yapilacak. Ören’in 2039 nüfusuna göre 4.000 m3/gün olarak planlanan aritma tesisinin kapasitesi 20 bin nüfusa göre planlandi. Ileri Biyolojik Atiksu Aritma Tesisi projesinde, mekanik ön aritma, azot ve fosfor giderimle ileri biyolojik aritim, çamur susuzlastirma, koku giderimi, SCADA sistemi ile otomasyon kontrolü yer alacak.
Kaynak: İHA