Hayata Sosyal Sorumluluk Projeleri Ile Dokundular

SUBÜ Ferizli MYO ögrencileri, ‘Gönüllülük Çalismalari’ isimli ders çerçevesinde hazirladiklari sosyal sorumluluk projeleri ile kütüphane yenilediler, cami temizlediler ve Karasu sahilinde çevre temizligi yaptilar.

Hayata Sosyal Sorumluluk Projeleri Ile Dokundular
Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Ferizli Meslek Yüksekokulu ögrencileri, Ögretim Görevlisi Sebnem Noyat’in yönettigi ‘Gönüllülük Çalismalari’ isimli ders çerçevesinde hazirladiklari projelerle birçok gönüllülük faaliyeti gerçeklestirdi. Çocuk Cerrahi ve Çocuk Acil Bölümü’nün kütüphanesini 355 kitap ve oyuncakla yenileyen ögrenciler; burada çocuklara yönelik kitap okuma aliskanligi kazandirma, nitelikli kitaplar ile bulusturma, eglenceli vakit geçirme ve hastaliklarla mücadele eden çocuklara moral verme odakli etkinlikler yaptilar. Projeye; Tekstil Teknolojisi Programi, Moda Tasarimi Programi, Isletme Yönetimi Programi, Grafik Tasarim Programi ile Is Sagligi ve Güvenligi Programi ögrencileri katildilar.

‘Camilerimizi Temiz Tutalim’ baslikli projede ise Is Sagligi ve Güvenligi Programi ögrencileri Göçmen Evleri Cami’nin içinde ve bahçesinde temizlik yaptilar. Cami cemaati ile sohbet de eden ögrenciler, proje ile toplumsal alanlarin temiz tutulmasinin saglik açisindan önemine dikkat çekmek istediklerini ifade ettiler. ‘Sahilleri Koruyalim ve Kirletmeyelim’ isimli proje ile ise Is Sagligi ve Güvenligi Programi ögrencileri Karasu’da sahil seridinde çevreyi temizlediler.
Kaynak: İHA