Baskan Kurt Erenköy'de Kadinlarin Istek Ve Taleplerini Dinledi

Odunpazari Belediye Baskani Kazim Kurt, Erenköy Mahallesi’nde bulunan Sezai Aksoy Halk Merkezi’nde kadinlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Baskan Kurt Erenköy'de Kadinlarin Istek Ve Taleplerini Dinledi
Odunpazari Belediyesi, 17 mahallede açtigi 18 halk merkezinde ‘Halk için Halk Merkezleri’ slogani ile çalismalarini sürdürüyor. Halkin kullanimina açik olan halk merkezlerinde, mahalle sakinleri ve kursiyerler nisan, dis bugdayi, gün gibi etkinlikler düzenliyor. Son olarak Erenköy Mahallesinde bulunan Sezai Aksoy Halk Merkezi’nde kadinlar, kahvaltida bulustu. Odunpazari Belediye Baskani Kazim Kurt’u da davet etti. Kadinlarin davetini kabul eden Baskan Kurt, kadinlarla bir araya geldi. Sezai Aksoy Halk Merkezi’nde bulunan atölyeleri gezen Baskan Kurt, atölye katilimcisi kadinlarla sohbet etti. Kadinlara kolayliklar diledi. Ardindan da kadinlarin düzenledigi etkinlige katildi.

Erenköylü kadinlarin sorularini cevaplayan Baskan Kurt, onlarin istek ve taleplerini dinleyerek, ilgili müdürlüklere iletecegini söyledi.



“Halk merkezlerini kadinlar için yaptik. Burasi sizin. Kadinlar buraya gelsin, sosyallesin, meslek ögrenip ev ekonomisine katkida bulunsun istiyoruz. Bu toplumun kendine güvenen, kendi ayaklari üzerinde duran güçlü kadinlara ihtiyaci var” diyen Baskan Kurt, Odunpazari’nda göreve geldikleri günden beri “Kadinlari ve Çocuklari Mutlu Bir Odunpazari” için çalistiklarini kaydetti.

Odunpazari’nda 17 ayri mahallede 18 halk merkezi açtiklarini belirten Baskan Kurt, “Bu güne kadar halk merkezlerinde 2 bin 100 bransta atölye açtik. Bu atölyelere yaklasik 100 bin kadin katildi.

Sosyal belediyecilik böyle yapilir. Halk merkezleri halkindir. Halkin olan bu merkezlere sahip çikin. Gelin birlikte çalisalim, Eskisehir’i birlikte yönetelim. Kadinlar, çocuklar, Odunpazari ve Eskisehir mutlu olsun” dedi.

Halk merkezleri ve bu merkezlerde açilan atölyelerin kendileri için çok önemli oldugunu belirten kadinlar, “Burada bir araya geliyoruz. Sohbet ediyor, dertlesiyoruz. Birçok sey ögreniyoruz. Kazim Kurt geliyor bizi dinliyor. Taleplerimizi söylüyoruz, yapiyor. Mahallemize firin yapmasini istedik, yapti. Simdi ekmegimizi, gözlememizi orada yapiyoruz. Bize bu olanagi tanidigi ve etkinligimize katildigi için Baskan Kazim Kurt’a tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA