Baskan Çolakbayrakdar, 'Yeter Ki Bereket Yagsin, Kar Temizlemeye Haziriz'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Meteoroloji tarafindan yapilan uyariyla birlikte gerekli tüm önlemleri aldiklarini ve bu dogrultuda 7 bin 500 ton tuzun hazir bekledigini belirterek, “Yeter ki bereket yagsin, kar temizlemeye haziriz” dedi.

Baskan Çolakbayrakdar, 'Yeter Ki Bereket Yagsin, Kar Temizlemeye Haziriz'
Meteorolojik bilgileri göz önünde bulundurarak, önceden bir dizi önlem aldiklarini belirten Baskan Çolakbayrakdar, “Meteoroloji tarafindan yapilan uyariyla birlikte ilçe genelinde soguk ve yagisli havaya karsi belediye olarak tüm önlemlerimizi aldik. Fen Isleri, Temizlik Isleri ve Kirsal Hizmetler Müdürlügü ekipleri ile diger birimlerimiz, muhtemel soguk ve yagisli havaya karsi tüm önlemlerini aldi. Bu önlemler içerisinde greyder, yol tuzlama araçlari, kamyonlar, kaldirim temizleme araçlari var. Herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi için ekipler, 3 vardiya halinde 24 saat görev basinda olacaklar. Hava tahminlerini takip ediyoruz. Ayrica depomuzda mevcut buzlanmaya karsi kullanilacak olan 7 bin 500 ton tuzumuz hazir. Yasanabilecek muhtemel buzlanma olaylarina karsi gereken tüm önlemler alindi. Hemsehrilerimin daha temiz ve daha saglikli bir kis geçirmeleri için çalismalarimizi araliksiz sürdürmeye devam edecegiz. Bu arada vatandaslarimizin da daha dikkatli olmasi gerektigini hatirlatmak isterim. Ne kadar önlem alirsak bizim için o kadar daha güvenli ve saglikli olur” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, sözlerini “Bütün hizmetlerimizde oldugu gibi kar temizleme çalismalarimizda da önceligimiz vatandasimizin güvenligi ve memnuniyetidir” diyerek noktaladi.
Kaynak: İHA