Akdeniz'de Park Ve Yesil Alanlar Yenileniyor

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ilçeye bagli 65 mahallede bulunan ve vatandaslarin dinlenmek ve temiz nefes almak için ugrak yerlerinden olan park, bahçe ve yesil alanlara yönelik çevre düzenlemesi ve budama çalismalarina devam ediyor.

Akdeniz'de Park Ve Yesil Alanlar Yenileniyor
Park ve Bahçeler Müdürlügü, hazirladigi plan ve program çerçevesinde merkez-kirsal bölge ayirimi yapmadan Akdeniz ilçe genelinde bulunan park, bahçe ve yesil alanlara yönelik bakim, onarim, çevre düzenlemesi ve budama çalismalarini sürdürüyor. Dikilitas Mahalle meydaninin çevre düzenlemesini yapan ekipler, Sinan Tanis Parkina toprak tesviyesi yapti, Huzurkent Bahsis Mahallesi Sehit Jandarma Uzman Çavus Hasan Akdogan Parkinin çim biçme ve temizlik çalismasini bitirdi.

Tüm park ve yesil alanlar elden geçiriliyor

Ekipler ayrica, Millet Bahçesi 1. Etap, Ümit Yasar Oguzcan, Köselerli Mahallesi Fatih Parki, Bahsis Mahallesi, Inönü ve Petunya Parki, Adnan Menderes Çayir Parki ile Adanalioglu, Kültür, Limonlu, Bahsis, Adnan Menderes, Demirhisar, Dikilitas, Özgürlük, Çay Mahallesi TOKI cami, GMK Bulvari, Karacailyas Emek Mahallesi Polis Merkezi Amirliginde bulunan yesil alanlarda çim biçme ve temizlik çalismasi gerçeklestirdi.

Öte yandan, Park ve Bahçeler Müdürlügüne bagli hizmet veren mobil dezenfekte ekibi ise İçel Anadolu Imam Hatip Lisesinin konferans salonunda bulunan halilari yikayip dezenfekte etti.
Kaynak: İHA