AK Parti Akülü Tekerlekli Sandalye Talebinde Bulunan Engelli Gencin Istegini Yerine Getirdi

Antalya Özel Kardelen Özel egitim rehabilitasyon merkezinde egitim ve tedavi gören engelli Turgay Bircan’in akülü tekerlekli sandalye talebini AK Parti Konyaalti Teskilati hayirsever araciligi ile yerine getirdi.

AK Parti Akülü Tekerlekli Sandalye Talebinde Bulunan Engelli Gencin Istegini Yerine Getirdi
Akülü Tekerlekli Sandalye talebini AK Parti Konyaalti Ilçe Baskanligina ileten Antalya Özel Kardelen Özel egitim rehabilitasyon merkezinde egitim gören Turgay Bircan’in istegini yerine getirdi. Sosyal Medya da paylasimlarda bulunan parti üyeleri ve parti ilçe yönetim kurulu üyelerine Almanya’dan cevap geldi. Gurbetçi hayirsever araciligi ile 35 bin TL degerindeki Akülü Tekerlekli Sandalye Turgay Bircan’a a teslim edildi. Akülü Tekerlekli Sandalye’nin tesliminde AK Parti Konyaalti Ilçe Baskani Tayfun Bayar, Kepez Kaymakamlik çalisani Dogan Elden, Kepez Ilçe Milli Egitim Müdürü Kenan Yavuz, parti yönetim kurulu üyeleri ve rehabilitasyon merkezi egitimcileri hazir bulundu.

“Böylesi bir çalismaya ortak olmus olmanin gurur ve sevincini yasiyoruz”

AK Parti Konyaaalti Ilçe Baskani Tayfun Bayar, bir genci sevincine ortak olmanin mutluluguna yasadiklarini ve buna vesile olan Almanya’dan ismini açiklanmasini istemeyen gurbetçinin duyarliligi sayesinde Turgay’in hayallerinin gerçek oldugunu söyledi.

Bayar, “Böylesi bir çalismaya ortak olmus olmanin gurur ve sevincini yasiyoruz” dedi

Baskan Bayar, “Turgay kardesimiz 24 yasinda kardelen özel egitim merkezinde egitimini görüyor bizler bu kardesimizin istegine sessiz kalamazdik. Mutluluk paylasinca daha güzel oluyor. Antalya ve birçok illerdeki hayirseverlerimiz böylesi önemli paylasimlarimiza duyarsiz kalmiyorlar tüm samimiyetimizle ne yapmak istediginizi onlara anlatiyor ve gösteriyoruz. Vatandaslarimiz gönül güzelliklerini büyük bir duyarlilikla ortaya koymakta” diye konustu.

Kaynak: İHA